2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

117 بازدید | 13 پست

اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید

تعداد رای : 19
نظرسنجی
رادوین
2
10%
نیکان
5
26%
آراد
8
42%
آیهان
4
21%

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم باید با فامیلی بیاد آراد و نیکان قشنگن

وای خیلی سختمه انتخاب اسم دیگه هنگ کردم🤕🥲

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

آراد، یاد ارد میفتم.

ببخشید.

نیکان و ایهان زیباتر

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
آراد، یاد ارد میفتم. ببخشید. نیکان و ایهان زیباتر

نیکان رو بیشتر دوست دارم ولی قدیمی نیست؟

وای خیلی سختمه انتخاب اسم دیگه هنگ کردم🤕🥲

فامیلیش چیه یا حداقل اولشو بگو ، خواهر برادر نداره ؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

فامیلیش چیه یا حداقل اولشو بگو ، خواهر برادر نداره ؟

نه اولین بچمه🥲همیشه به دختر فک میکردم اصلا به اسم پسر فک نکرده بودم

نه اولین بچمه🥲همیشه به دختر فک میکردم اصلا به اسم پسر فک نکرده بودم

اوخی خدا حفظش کنه زیاد وسواس بخرج نده فقط دقت کن که قشنگ باشه معنیش خوب باشه و تو فامیل تکراری نباشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

چرا اسم پسرا انقدر لوس شده؟انگار اون مردونگیشو از دست داده.اینکه طرفو تو ۴۰ ۵۰ سالگی رادوین صدا کنی همه تصوراتمو می‌ریزه بهم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

نیکان رو بیشتر دوست دارم ولی قدیمی نیست؟

همه اسامی قدیمی میشن.

مهم اینکه به دلتون بشینه!

و اینکه آراد قدیمی تره

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
اوخی خدا حفظش کنه زیاد وسواس بخرج نده فقط دقت کن که قشنگ باشه معنیش خوب باشه و تو فامیل تکراری نباشه

مرسی عزیزم..خیلی سخته☹..رهام هم دوست داشتم یکی تو نی نی سایت گفت معنیش خوب نیست یعنی پرنده ای که شکار نمیکند

مرسی عزیزم..خیلی سخته☹..رهام هم دوست داشتم یکی تو نی نی سایت گفت معنیش خوب نیست یعنی پرنده ای که شکا ...

آره قشنگ نیست بنظرم همین اسمایی که بالا گذاشتی قشنگن 😍 پیشنهاد من نیکان ، نیک ، نامی ، حامی ، رامیار ، مهریار ، برنا هست