2777
2789
عنوان

شوهرم همکارشو‌ عزیزممم خطاب کرده

651 بازدید | 25 پست

شوهرم ب همکارش ک زن است در پیام های ک داده بودن بهش گفت بود عزیزم  خخخخ 

خخخ بزنه ب کمرش 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

خخخ تف 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت به محل کارایی که زن و مرد توی یه محیط کار میکنن..... بدبختمون کردن واقعا.... 

زن و مرد بایدکلا توی یه فضای جدا کار کنن. تا اینجور مسایلی که اسمش خیانته پیش نیاد. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

لعنت به محل کارایی که زن و مرد توی یه محیط کار میکنن..... بدبختمون کردن واقعا....  زن و مرد با ...

منک برام تموم شده اس این مرد فاتحه اشم خوندم بخاطر بچه هام ادامه میدم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

من در مورد اینکه یه آقایی به خانمای غریبه میگه جانم

انتقادکردم

دوستم گفت این جانم با اون جانمی که به عزیزاش میگه فرق داره

منم گفتم خب ذهن وفکر غریبه ها وعزیزاش هم بایداین تفاوت رو حس کنن وگرنه اصلا خوب نیست

نمیدونم شاید من زیادی خشک وجدیم

ولی از گفتن کلمه هایی مثل جانم وعزیزم وقربونت وفدات....به مردا(بغیرازپدروهمسروبرادر وپسرای خواهراوبرادرام)بدم میاد

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
لعنت به محل کارایی که زن و مرد توی یه محیط کار میکنن..... بدبختمون کردن واقعا....  زن و مرد با ...

عزیزم انسان ها باید دارای شعور باشن

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻