2821
2789
عنوان

آنزیم بینی

2665 بازدید | 43 پست

سلام 

من حدود۶ جلسه آنزیم تزریق کردم 

ولی هیچ جوابی نگرفتم حتی بزرگ ترم شد بینیم

برای عملم یکی از نزدیکام عمل کرد ولی خب خیلی بد شده دماغش.... 

دیروز آرایشگاه بودم یه نفر داشت باهام حرف میزد می‌گفت آنزیم بینی اگ خوب باشه صد در صد جواب میده حتمن برات از این انزیمایی که برای تخلیه ژل استفاده میکنن زده .... 

نمیدونم تبلیغ بود یا واقعیت بود 

الان واقعا وسوسه شدم ...‌‌ولی از ی ورم از اونی که توی مطب دکتر خود دکتر زد نتیجه نگرفتم منطقم میگه الکیه ولی نمیدونم چرا بازم وسوسه میشم ... 

کسی اگ تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه ♥️  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببینید پیش این دکتری ک من رفتم 

بی حسیش با پماد بود موقع تزریق ب شدت درد می‌کشیدم 

در صورتی که بعضی ها میگن کلن بی حسیش با امپوله 

به خاطر همین میگم وسوسه شدم .... 

چون چند تا کار دیگم پیش این دکتر انجام دادم پشیمون شدم 🙃

یعنی چی... من خاستم انجام بدم اخه

ی دختری همکلاس ما بود تو دانشگاه دماغش نصفه بود جلو رو کلا نداشت  تا ته استخونش مشخص بود گ۴تم دوبار انزیم زده! بعد من گفتم الکی میگه  سرج کردم دیدم راست میگخ انزیم جای بری  بد باشه دکتره یا امزیمش مشکل داشته باشه داستان داره      خیلی کم پیش میاد کسی بزنخ و خوب  باشه    چند سال بعدش تحقیق کردم برای خودم گفتم شاید اون دختره جای بدی رفته  فهمیدم ک ن خیلی بگیر نگیر داره   بیخیالش شدم   حالا شمام ننیحام بترسونمت ولی اول تحقیق کن کامل بد برو  

دکترش فقط پولکیه 

من ۱۸ سالمه احمق برداشت برام بوتاکس زد 

یعنی من سر ی آنزیم فقط رفتم یجوری شست شو مغزیم داد 

بوتاکس ژل گونه ژل لب مزو مو واسم انجام داد حدود ۱۱. ۱۲ تومن نقد کارت کشم گرفت 

ولی بعدش همه اطرافیانم گفتن بوتاکس ضرر داره دو سال دیگر پا بسن بزاری میفهمی و.....

از اون موقعم سر درد شدید امونمو بریده.....💔🙂

واقعا برای دکتری که مثلن تحصیل کرده متاسفم که به خاطر پول اینجوری رفتار می‌کنه ☺️

اخه من شنیدم خیلیا انجام دادن فرم بیتیشون قشنگ میشه.. خیلیام مثل شما پشیمونی... نمیدونم 

بستگی ب دکتر داره 

الان من دکتری ک واسم انجام دادو تایید نمیکنم 

اون زمان من فقط گول وعده وعید الکیو خوردم خام بودم هر کاری خواستی کرد بعدش دیگ خر نشدم زاویه فک بزنم 

آخه من صورتم بجز بینیم مشکلی نداره خودم گونه داشتم لبام طبیعی بود زاویه فکم دارم خودم ولی نمیدونم چرا قبول کردم 

فقط خداروشکر ژلا جذب شد اصلا چ خودم چ خانوادم دو هفته منو میدیدن وحشت میکردن....😂💔

بوتاکسم ابروهامو مثل کمون تیز برده بود بالا اطرافیا میگفتم قبلن چهرت معصوم و مهربون بود الان آنقدر خشن میزنه آدم می‌ترسه بیاد طرفت...

ی دختری همکلاس ما بود تو دانشگاه دماغش نصفه بود جلو رو کلا نداشت  تا ته استخونش مشخص بود گ۴تم د ...

مرسی عزیزم ک گفتی♥️

آخه عملم فقط رو بعضیا جواب میده 

الان من یکی از نزدیکام عمل کرد بدتر شده دکتر بش گفته دوباره باید بره 

چند تا دوستامم همینطور .... 

2824
2823
2791
2779
2792