2777
2789
عنوان

آنزیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 43 پست
یعنی میخای بگی منم لاغربشم دماغم بزرگ میسع؟ من ۸ کیلو اضافه وزن دارم و صورتم تپوله  

برای من اینجوری بود الان عکس اون دورانم خط مثل الان تو چشم نبود 

ولی گلم میخوای لاغر شی اصولی لاغر کن من خیلی صدمه زدم ب بدنم الان معده درد شدید یبوست شدید دارم سردی بدنم رفته بالا تموم موهام ریخت و...

برای من اینجوری بود الان عکس اون دورانم خط مثل الان تو چشم نبود  ولی گلم میخوای لاغر شی اصولی ...

وای منم  خیلی کم غذا میخورم الان دیگه   چی بسه هوس کنم میخورم ظهر اش خوردم معدم تعجب گرده ک وای غذا   من یا نمیخورمم یا یهو زیاد  میدونم اشتباهه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از سایز ۴۸ رسیدم ب ۳۶ 🙂 

الان شاید هیکلم خوبه ولی خیلی چیزامو از دست دادم 

اینیم ک یهو تو این سن افتادم تو راه زیبایی و اینا 

هر چی فکرشو میکنمااا تقصیر بعضی آدمای اشتباهی زندگیمن

بعضی وقتا دلم واسه قبلنا خودم تنگ میشه گربه میکنم میگم چی کار کردن باهام ک الان دیگ نمیتونم خودمو دوست داشته باشم و... 

وای منم  خیلی کم غذا میخورم الان دیگه   چی بسه هوس کنم میخورم ظهر اش خوردم معدم تعجب گرده ...

بنظرم برو پیش. دکتر تغذیه خوب زیر نظرش رژیم بگیر 

این مربیای باشگاه نریااا الکیه منم فقط پولمو ریختم تو آب 

اصولی کم کنی خیلی بهتره

ایشالا ک موفق باشی♥️

بنظرم برو پیش. دکتر تغذیه خوب زیر نظرش رژیم بگیر  این مربیای باشگاه نریااا الکیه منم فقط پولمو ...

اره حتما اخه ۸ کیلو اونقدرم زیاد نیسس  ولی من اسون لاغر میشم  شاید سه ماه کمش کنم و قدم بلنده زباد مشخص نیس  فقط صورتم تپولوعه 

ماشالا عزیزم چقدر نازی😍😍😍♥️ بینیت ب این قشنگی 😍 ولی اگ میخای لاغر کنی مث من سرخود خوراکتو تنظی ...

فداتشم من نصف چاقیم تو صورتمه خخخخ  ولی اگر لاغر بشه ام دماغه بزرگ بشه فوقش عمل میکنم  تو ماشااله سبزه ای  دماغتو عمل کنی عالی میسه  من سفید عین کشکم  جالب نیستم من 

فداتشم من نصف چاقیم تو صورتمه خخخخ  ولی اگر لاغر بشه ام دماغه بزرگ بشه فوقش عمل میکنم  تو ...

خب عشقم تو ماشالا تپلی صورتت بهت میاد قشنگه 

حالا من این وسط دنبال سفید شدن پوستمم دنبال فشیال و اسید تراپی 😂

درست گفته آنزیم و مواد داخلش خیلی مهمه وگرنه اصلا کوچیک نمیکنه بینی رو

من پارسال پیش زینب فرخ آنزیم زدم هنوز تاثیرش هست قبلش چندتا مطب رفتم تحقیق کردم اینجا کاراش واقعی تر بود

بخوام بزنم باز همینجا میرم

قبل از انزیم خیلی باید تحقیق کنی