2777
2789

مامانمو خیلی اذیت میکرد مامانم سرطان گرفته بود به مامانم میگفت کی میمیری شوهرت بره پیش اون یکی زنش به مامانم‌گفت شوهرت بهم گفته بیاصیغت کنم منم عصبانی شدم رفتم تلگرام فحشش دادم و بهش گفتم ایشالله خواهرت که اینقدردوسش داری سرطان بگیره بمیره پارسال بهمون خبردادند خواهرش سرطان گرفته ۴بارعمل کرده خوب نشده خواهرش هرروز گریه میکنه سرطان مامانمو گرفته آخ که جیگرم خنک شد خیلی اشک مامانمو درآورد ایشالله خواهرش بمیره بفهمه دل شکستن یعنی چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرش چه گناهی کرده

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

بد هیچکس رو نخواه 

دلت از بدبختی کسی خنک نشه 

هر چند که اون خانوم خیلی روانی بوده ولی تو بارهم برای شفای خواهرش دعا کن چون خواهر بیچاره گناهی نداره

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم