2777
2789

مثلا هیچکاری ب کار کسی ندارید فقط مشتریای خودتونو راه میندازید بازززز دونفر ک باهم صمیمین همش نگات کنن ریز ریز حرف بزنن بخندن بهت یا تیکه بندازن با سرتو بیاری بالا ببینی دارن بد و چپ نگات میکنن 

واقعا دلیلش چیه مگه میشه با کسی کار نداشته باشی باز باهات بد باشه یا بره الکی از دهنت ب مدیر سالن حرف بزنه 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا انگل های جامعن که باید نسلشان منقرض بشه عقده ای ها

خب دلیلشو نمیدونم روز اول اومد کیک تعارف کرد منم بهش میوه دادم جفتمون تو ی لاین فعالیم من اجاره ایشون درصدی 

ولی فقط داره اذیت میکنه هروقت نگاهم بهش میوفته میبینم با تنفر نگاه میکنه یا با پوزخند 

از جانب من ب مدیر سالن رفته چرت و پرت گفته 

هر نعمتی مورد حسادت قرار میگیره

خیلی ادم ناراحت میشه چون انرژی منفی بقیه رو داره میگیره ولی بدون خیلیا بخود کرم دارن بیخود اذیت میکنن و این نشون از نابالغ بودنشونه هرچند پیرم بشن بازم بیشخصیت و نتونم بین هستن

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

آره شخصیت مرموز خودشونه.بیکارند عزیزم من فامیل اینجوری دارم یه شب که دعوتشون میکنم مهمونی از این رفتارا درمیارند قشنگ معلومه دارن یه زری می‌زنند.تو خودتو ناراحت نکن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است