2777
2789

علتش چی بود؟من سونو دادم سالمم ازمایشمم سالم هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من دو ماه پیش فهمیدم یک کیست کوچیک دارم از اون موقع ماهیانه‌ام کم شده بیشتر لخته خون هست.

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کل تابستون خیلیی خونریزی کم داشتم و ببخشید اکثرا لک قهوه ای بود، اما از اوایل پاییز خونریزیم یهو زیاد شد این آخری دوهفته بیشتر طول کشید

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

من کل تابستون خیلیی خونریزی کم داشتم و ببخشید اکثرا لک قهوه ای بود، اما از اوایل پاییز خونریزیم یهو ...

دقیقا منم همینم چندماهه اینطور شدم قبلا سابقه کیست ریز هم داشتم ولی سونو دادم گفت مشکلی نداری

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
صدها دلیل یکیش استرس یکیش کرونا یکیش سن...

استرس که شدید دارم کرونا هم که نوعی نبوده نگرفته باشم

چند سالتون

38 و مجرد. البته سن پریود شدنم 16 سالگی بود

من دو ماه پیش فهمیدم یک کیست کوچیک دارم از اون موقع ماهیانه‌ام کم شده بیشتر لخته خون هست.

کیست ندارم چند وقت پیش رفتم بادکش رحم و تخمدان خوب بود

دقیقا منم همینم چندماهه اینطور شدم قبلا سابقه کیست ریز هم داشتم ولی سونو دادم گفت مشکلی نداری

من فکر کنم بخاطر استرس و اعصابمه و چاق هم شدم هورمونام بهم ریختن

فکرکنم کم کاری ترویید هم دارم

دیگه ازمایش ندادم

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

38 و مجرد. البته سن پریود شدنم 16 سالگی بود

برو آز ذخیره تخمدان بده حتما

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
همه انواع کرونا باعث شدت یا کم شدن پریود میشن استرسه عاملش  نگران نکن خودتو استرس رو کم کم

دارم قرص نوروتریپتیلین میخورم مفاصلم خیلی درد میکرد دو ساله خیلی دکتر رفتم فهمید مال استرسه