2777
2789
من هستم😂😂🤣

علیرضا دوسم داره؟ کی میاد خاستگاریم شهریور جلسه معارفه بود ابانم اومدن تحقیقات کی میاد اصلا میاد؟؟؟

یا این علی که همشهری خودم هستش به تازگی باهاش آشنا شدم اون میاد خاستگاریم یا نه یا با همون علیرضا ازدواج میکنم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
چشم ممنون عزیزم  علیرضا دوسم داره؟ کی میاد خاستگاریم شهریور جلسه معارفه بود ابانم اومدن تحقیقا ...

صددرصد یه ازدواجی هست برات با یکی از اینها 

ولی علیرضا بیشتر کفه سنگین ترازوهه میفهمی دیگه چی میگم؟

علی هم فعلا میخواد بشناستت تا ببینه چی میشع!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیرضا دوسم داره؟ کی میاد خاستگاریم شهریور جلسه معارفه بود ابانم اومدن تحقیقات کی میاد اصلا میاد؟؟؟ ...

😂 داش من یه زری زدم تو هم جدی گرفتی😂🤣

تتلو میگه: در عالم هستی ، من وجود ندارد !! ما تنها ما می‌شناسیم...     خلاااص👑      
صددرصد یه ازدواجی هست برات با یکی از اینها  ولی علیرضا بیشتر کفه سنگین ترازوهه میفهمی دیگه چی ...

من تا آخر سال خواستگار خوب دارم؟ کی ازدواج میکنم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
ببینید حقیقتش چیزی نیست که مورد اعتماد کامل باشه ولی بعضی وقتا تا حدودی جواب هایی میده که به ما آرام ...

شما امام علی ع رو قبول دارین ؟

مطلبیه از ایشون که بگم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
صددرصد یه ازدواجی هست برات با یکی از اینها  ولی علیرضا بیشتر کفه سنگین ترازوهه میفهمی دیگه چی ...

یعنی ممکنه علیرضا باهاش ازدواج کنم؟

یکم وضعیت مالی علیرضا خوب نیس در آینده خوب میشه؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

سوال بپرسم جواب میدی؟ 

تتلو میگه: در عالم هستی ، من وجود ندارد !! ما تنها ما می‌شناسیم...     خلاااص👑      
شما امام علی ع رو قبول دارین ؟ مطلبیه از ایشون که بگم

بفرمایید

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
یه سه ‌وعده داری احتمال زیاد ۳ ماه باشه  دوستان مال من حس ششم نیست یه چیزی هس ...

یعنی 3 ماه دیگه خواستگارخوب دارم؟! 

چه جور آدمیه؟ شغلش و اینا 

معدل الف میشم این ترم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️