2821
2789
عنوان

شب یلدا

155 بازدید | 13 پست

سلام دوستان نیاز دارم به کمکتون لطفا راهنمایی کنین😓

ما قرار بود شب یلدا بریم خونه مامانم با داداشم اینا چندروزی حرفش بود ک بریمـ

امروز صبح زنگ زدن دعوت کردن بله برون از دوستای قدیمی و صمیمی خانواده شوهرم ک واسطه ازدواج منو شوهرمم بودن و تو همه مراسما شرکت داشتن حالا نمیدونم چیکار کنم کجا برم از ی طرف داداشم اینا شاید ناراحت شن اگ نرم از ی طرف شوهرم دوس داره بریم بله برون😣

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

برید اونجا مثلا تا ۱۰ شب بمونید بقیش بیاید پیش خانوادتون شب ها طولانیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یک شب قبلشبا داداشت برو شب یلدایی خونه مادرتون اصل کار دور هم بودنشه حالا یه شبزودتر 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

اخه ۹شروع میشه احتمالا تا ۱۲اینا هس

چه دیررر شرو میشه ، ما عروسی دعوتیم ، از ۸ میریم تا ۱۰   ، ۱۰ دیگ میایم ک بریم خونه مامانبزرگم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چه دیررر شرو میشه ، ما عروسی دعوتیم ، از ۸ میریم تا ۱۰   ، ۱۰ دیگ میایم ک بریم خونه مامانب ...

اخه شام ک نیس بعد شامه نمیدونم والا شانس مایه😁😥

اخه شام ک نیس بعد شامه نمیدونم والا شانس مایه😁😥

اقا واقعا بدهههه ، خدایی مراسم نگیرید این شبا ، این وقتا همه جمع پیش خانواده ان اصلا مراسم گرفتن خوب نیست

[QUOTE=321118901]اقا واقعا بدهههه ، خدایی مراسم نگیرید این شبا ، این وقتا همه جمع پیش خانواده ان اصلا مراسم گرفتن خوب ...[/Q

دقیقا😞

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792