2777
2789
عنوان

شب یلدا

155 بازدید | 13 پست

سلام دوستان نیاز دارم به کمکتون لطفا راهنمایی کنین😓

ما قرار بود شب یلدا بریم خونه مامانم با داداشم اینا چندروزی حرفش بود ک بریمـ

امروز صبح زنگ زدن دعوت کردن بله برون از دوستای قدیمی و صمیمی خانواده شوهرم ک واسطه ازدواج منو شوهرمم بودن و تو همه مراسما شرکت داشتن حالا نمیدونم چیکار کنم کجا برم از ی طرف داداشم اینا شاید ناراحت شن اگ نرم از ی طرف شوهرم دوس داره بریم بله برون😣

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

برید اونجا مثلا تا ۱۰ شب بمونید بقیش بیاید پیش خانوادتون شب ها طولانیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یک شب قبلشبا داداشت برو شب یلدایی خونه مادرتون اصل کار دور هم بودنشه حالا یه شبزودتر 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

اخه ۹شروع میشه احتمالا تا ۱۲اینا هس

چه دیررر شرو میشه ، ما عروسی دعوتیم ، از ۸ میریم تا ۱۰   ، ۱۰ دیگ میایم ک بریم خونه مامانبزرگم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چه دیررر شرو میشه ، ما عروسی دعوتیم ، از ۸ میریم تا ۱۰   ، ۱۰ دیگ میایم ک بریم خونه مامانب ...

اخه شام ک نیس بعد شامه نمیدونم والا شانس مایه😁😥

اخه شام ک نیس بعد شامه نمیدونم والا شانس مایه😁😥

اقا واقعا بدهههه ، خدایی مراسم نگیرید این شبا ، این وقتا همه جمع پیش خانواده ان اصلا مراسم گرفتن خوب نیست

[QUOTE=321118901]اقا واقعا بدهههه ، خدایی مراسم نگیرید این شبا ، این وقتا همه جمع پیش خانواده ان اصلا مراسم گرفتن خوب ...[/Q

دقیقا😞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز