باید ی سری غذاها رو نخوری ببینی تاثیر داره یا نه مثلا من نباید تخم مرغ میخوردم و.. برای کولیک گریپ ...
فکر کنم کلا دارو الکیه منم گریپ میچر خارجی میدم کولیکز میدم روتفلور که پروبیوتیک ه میدم، نزدیک ۱ ماه اول هم کلی رعایت کردم هیچی نخوردم نه لبنیات نه گوشت گاو نه تخم مرغ نه سردی، ولی هییییچ تغیری نکرده. بعد منم رژیمو ول کردم. منتظرم ببینم تا کی اینحوریه آخه،
اگر رفلاکسش زیاده احتمالن مجبور بشی یا بسازی و بچت لاغر باشه یا شیرخشک های انتی رفلاکس بدی
آخه خیلیام با همون شیر خشکا بازم میگن بالا میاره و هست علائمشون، الان وزن خوب میگیره، ولی خب اذیته، هی ترش میکنه چنبار بالا میاره، سکسکه که روزی ۳ _ ۴ بار
آخه خیلیام با همون شیر خشکا بازم میگن بالا میاره و هست علائمشون، الان وزن خوب میگیره، ولی خب اذیته، ...
بچه منم سکسکه میکنه و کلافه میشه همین ک سکسکه ش شروع میشه شیر میدم بهش اون قورت قورت خوردن شیر حتی خیلی کم باعث میشه اون هوای اضافی که تو دیافراگم بچه گیر کرده دفع شه
دیگه همینه عزیزم...پسرمنم همین بود....بعدش واکسن دوماهگی داری..بعدش چهارماهگی..بعدش شش ماهگی و همزمان دندون😂😂بعد چهاردست و پا میره و دهنت سرویس میکنه..غذا خور میشه و نه شیر درست حسابی میخوره نه غذا
خلاصه که بچه همش دردسره😂😂
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....