2777
2789
عنوان

نی نی دارا بیاید دلداری بدید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 94 پست
چرا قطره کولیک هم میخوره، تو تاپیک قبلیم نوشتم یادم رف بگم، هم گریپ میچر خارجی هم کولیکز هم روتفلور ...

ببین باید همه قطره ها رو امتحان کنی ببینی کدوم میسازه و موثره 

bbکر رو هم امتحان کن 

چرا قطره کولیک هم میخوره، تو تاپیک قبلیم نوشتم یادم رف بگم، هم گریپ میچر خارجی هم کولیکز هم روتفلور ...

ببین منم اینجوری بودم جوری ک میرفتم اتاق درم میبستم صدای گریه ش نشنوم اما اونجور ک فک میکنی نیس خیلیییی سطحیه بچه اصلا متوجه نمیشه ک بخاد گریه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم دکتر داروسازه  بچم بخووش میپیچید از درد قطره  bbکر خریدیم به توصیه خواهرم  قط ...

پرو بیوتیک روتفلور میخوره، ینی ببکر بهتره؟؟؟ خیلی زور میزنه همش، 

شش ماهشه فقط شیطنتا و دردسراش بیشتر شده😄 دروغ چرا خواهر دیگه تازه دردسرات شروع شده

خدا رحم کنه، چرا اینارو قبلش به آدم نمیگن😂😂 شیطنت عیب نداره یسره گریه میکنه آخه، دل آدم ریش میشه، سیاه میشه انقد گریه میکنه نفسش بالا نمیاد. یه دقه آروم نیست باهاش بازی کنیم حتی، 

پرو بیوتیک روتفلور میخوره، ینی ببکر بهتره؟؟؟ خیلی زور میزنه همش، 

نمیشه گف کدوم بهتره بستگی داره کدوم تاثیر بزاره رو بچت 

مثلن پدی لاکت هیچ تاثیری رو بچم نداش اما bb کر خیلی خوبه براش 

کولیکید هم همینطور برای بچم خوب بود من اصن تا حالا دکتر نبردمش خودمون ازمون و خطا کردیم که کدوم میسازه البته با مشورت دکار داروساز 

کولیکید و گرایپ واتر همیشه نجاتم میداد😬

من مشابهشون رو دادم، کولیکز و گریپ میچر خارجی، ولی هیچ فرقی نداره بحالش که، فقط گریه زور کش و قوس، عین لبو قرمز میشه

شیر بالا اوردنش شاید به خاطر غذا خوردن خودت باشه.چیزای نفخ دار نخور.بعضی بچه ها کلا تا زمانی که شیر بخورن بالا میارن.

وقتی سکسه میکنه بهش شیر نده بذار خودش خوب بشه 

دخترم خیلی دل درد داشت هیچ چیزی هم تاثیر نداشت.بهش گل گنده میدادم خوب بود.

باید ی سری غذاها رو نخوری ببینی تاثیر داره یا نه مثلا من نباید تخم مرغ میخوردم و.. برای کولیک گریپ ...

فکر کنم کلا دارو الکیه منم گریپ میچر خارجی میدم کولیکز میدم روتفلور که پروبیوتیک ه میدم، نزدیک ۱ ماه اول هم کلی رعایت کردم هیچی نخوردم نه لبنیات نه گوشت گاو نه تخم مرغ نه سردی، ولی هییییچ تغیری نکرده. بعد منم رژیمو ول کردم. منتظرم ببینم تا کی اینحوریه آخه، 

اگر رفلاکسش زیاده احتمالن مجبور بشی یا بسازی و بچت لاغر باشه یا شیرخشک های انتی رفلاکس بدی 

آخه خیلیام با همون شیر خشکا بازم میگن بالا میاره و هست علائمشون، الان وزن خوب میگیره، ولی خب اذیته، هی ترش میکنه چنبار بالا میاره، سکسکه که روزی ۳ _ ۴ بار

خیلییی داره من ب چشم دیدم تاثیرشو  البته فقط دوتا خراش خیلییی سطحی پشت گوش و پایین تنه س اصلا ...

وای دلم نمیاد که، مخصوصا که ممکنه اثرم نذاره روش فقط اذیت شه

وای دلم نمیاد که، مخصوصا که ممکنه اثرم نذاره روش فقط اذیت شه

باور کن من از تو دل نازک ترم خیلیم حساسیت الکی دارم ولی اینو با چشم دیدم ک بچه ها اصلا نمیفهمن ک بخای اذیت شن چون ی خراش روی پوسته عمقی نیس ک بخاد اذیت شه

بعدم واقن تاثیر گذاره

آخه خیلیام با همون شیر خشکا بازم میگن بالا میاره و هست علائمشون، الان وزن خوب میگیره، ولی خب اذیته، ...

بچه منم سکسکه میکنه و کلافه میشه همین ک سکسکه ش شروع میشه شیر میدم بهش اون قورت قورت خوردن شیر حتی خیلی کم باعث میشه اون هوای اضافی که تو دیافراگم بچه گیر کرده دفع شه

خدا رحم کنه، چرا اینارو قبلش به آدم نمیگن😂😂 شیطنت عیب نداره یسره گریه میکنه آخه، دل آدم ریش میشه، ...

دیگه همینه عزیزم...پسرمنم همین بود....بعدش واکسن دوماهگی داری..بعدش چهارماهگی..بعدش شش ماهگی و همزمان دندون😂😂بعد چهاردست و پا میره و دهنت سرویس میکنه..غذا خور میشه و نه شیر درست حسابی میخوره نه غذا

خلاصه که بچه همش دردسره😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اندازه توک قاشق مربا خوری بهش عرق نعنا بده خودت هم بخور پسر منم اینطوری بود بعد خوب شد.

آخه میگن عرق نعنا رفلاکسو بدتر میکنه، منم میخوردم ولی ترش میکردم قطع کردم حتی،

من تاسه ماه پسرم شب وروزش جیغ های وحشتناک میکشید وگریه میکرد چنان بود که همسایه ها نگران‌میشدن میموم ...

خداکنه زودتر خوب شه پس، الان نصفشم نرفته هنوز. خدا صبر بده به مامانا . اگه سه ماه خوب شه تحمل میکنم واقا.