نمیدونم. پسر من کولیک و رفلاکس نداشت ولی کلا بعد ۳ ماه رو روال افتاد همه چیش. ۳ ماه اول خیییییلی سختم بود با اینکه شبا میخابید قشنگ.ولی خودم خابم نمیبرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید ی سری غذاها رو نخوری ببینی تاثیر داره یا نه مثلا من نباید تخم مرغ میخوردم و..
برای کولیک گریپ میکسچر عالیه ولی ریفلاکسو نمیدونم. با وجود اینا دختر من تا ۴ماه کارش گریه بود
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
من تاسه ماه پسرم شب وروزش جیغ های وحشتناک میکشید وگریه میکرد چنان بود که همسایه ها نگرانمیشدن میمومدن در واحدمون ..هیچ دارویی هم بهش اثر نمیکرد توی بیست وچهار ساعت من فقط میتونستم چهارساعت بخوابم داغون شدم چاره ای جز صبر نداری عزیزم به مرور خوب میشه
خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
چرا قطره کولیک هم میخوره، تو تاپیک قبلیم نوشتم یادم رف بگم، هم گریپ میچر خارجی هم کولیکز هم روتفلور که پروبیوتیکه، ولی انگار ن انگار، حجامت خیلی میترسم حتی برای خودم، چه برسه به این کوچولو اخه
نمیدونم. پسر من کولیک و رفلاکس نداشت ولی کلا بعد ۳ ماه رو روال افتاد همه چیش. ۳ ماه اول خیییییلی سخت ...
بچه منم شبا بخوابه ۴ ساعتی میخوابه ولی اگه بخوابه، تو خوابیدن مشکل داره، علاوه بر کولیک و رفلاکس، همش میخواد چرت بزنه بیدار شه خداکنه بعد ۳ ماه خوب شن، زندگیم پاچیده از هم
کولیک داره بیشتر بچه ها دارن با قطره بهتر میشه دکتر ببر،ولی بدان و آگاه باش که بچه هر چه بزرگتر شه راحت تر میشی و به زندگی عادی برمیگردی و با قد کشیدنش عشششق میکنی البته اگر درست تربیتش کنی از همان نوزادی