2777
2789
عنوان

بارداری…

329 بازدید | 49 پست

خیلی استرس دارم روز و شبم شده کابوس خدا خدا میکنم پری بشم اصلا شرایط بارداری ندارم 

با اینکه چیز خاصی نداشتم و دکترا گفتن احتمالش کمه و نردیک به صفر ولی بازم حالم بده 

زعفرون و زردچوبه و گلاب خوردم ولی پریود نشدم 😭

چیکار کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

استرس خودش نمیذاره پریود بیاد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

استرس خودش نمیذاره پریود بیاد

اخه من اورژانسی خوردم مهر ماه

از اون به بعد همش به لکه بینی افتادم تقریبا از مهر دیگه پری نشدم 

ببخشید فکر کنم شما بارداری 

بدون دخول و با پیشاب ممکنه بارداری؟😭

اخه ۱ هفته گذشته کلا  الان نشون میده؟! ببخشید میپرسم  بدون دخول و با پیشاب بارداری ممکن ...

اگه باردار باشی اره نشون میده.   ممکن هست اما درصدش خیلیییییی کمه عزیزم 

در انتظار ارامش . .♡
اخه من اورژانسی خوردم مهر ماه از اون به بعد همش به لکه بینی افتادم تقریبا از مهر دیگه پری نشدم  ...

تو باردار نیستی اثرات همون اورژانسیه اگه برای سلامت خودت اهمیت قائلی یه کم به همسرت سخت بگیر 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز