2821
2789
عنوان

بارداری…

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
نه متاسفانه😭😭 بخدا منطقی فکر میکنم میگم الکیه تقریبا از دوستامم پرسیدم گفتن جلوگیریشون طبیعی بوده ...

از این به بعد تاریخ پریودی هاتو بنویس جای که یادت نره

در انتظار ارامش . .♡
یعنی الان ۱۴ روز شد که از رابطم گذشت بی بی بزنم اوکیه؟؟؟ متاسفانه خیلی مونده🥲حداقلش ۱ سال مونده&nb ...

آرع عزیزم ولی دیگه سخت بگیر یه کم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از این به بعد تاریخ پریودی هاتو بنویس جای که یادت نره

رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان دارم و کیستای ریز 

با یکی از ماماها صحبت کردم گفت همینجوری احتمالش برات کم بود با این شرایطی که داری تقریبا غیر ممکنه چون همینجوری خانمایی که تنبلی یا کیست دارن سخت تر باردار میشن و نیاز به اقدامای بیشتری دارن

رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان دارم و کیستای ریز  با یکی از ماماها صحبت کردم گفت همینجوری احتمالش ...

اره درسته تنبلی هم باعث تاخیر میشه. برای کیست از دارچین زنجبیل در چای استفاده کن عسل و سیاه دونه هم خوبه  غذای طبع سرد نخور

در انتظار ارامش . .♡
اره درسته تنبلی هم باعث تاخیر میشه. برای کیست از دارچین زنجبیل در چای استفاده کن عسل و سیاه دونه هم ...

واییی دقیقا حرفای دکتررو زدی😂خدایی با تجربه ای خوشم اومد 

بهم قرص داد پریود بشم🫣

استرس نداشته باش، پریود می شی
اگه خیلی استرس داری و خیالت راحت نیست، من یکی از دوستام از طریق مشاوره آنلاین دکتر اسمعیل پور ارتباط گرفت و مشکلش حل شد
شماره ش رو ندارم ولی می تونی تو گوگل بزنی برات بیاره

استرس نداشته باش، پریود می شی اگه خیلی استرس داری و خیالت راحت نیست، من یکی از دوستام از طریق مشاوره ...

نه امپول داد بهم دکتر پریود شدم 

الان بهم ال دی داده واسه تنبلی

ولی راستش بازم میترسم با این شرایط🥴

جانم

من دکتر بهم امپول داد پریود شدم ۷ روز بعدش 

خونریزیمم زیاد بود 

۱۰ تازه پاک شدم بهم قرص ال دی داده میخورم

خیلی سرگیجه و تهوع و سینه درد اینا دارم دل و کمرم یجوریه 

(دخول نداشتم همون ترس پیشاب)

به نظرت عوارض قرص؟ یا بی بی بزنم؟

شما تجربت بیشتره

من دکتر بهم امپول داد پریود شدم ۷ روز بعدش  خونریزیمم زیاد بود  ۱۰ تازه پاک شدم بهم قرص ...

عزیزم شما لطف دارین اما حس میکنم عوارض دارو

شما اقدام کردین برای بارداری؟

در انتظار ارامش . .♡