2821
2789
عنوان

بارداری…

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
تو باردار نیستی اثرات همون اورژانسیه اگه برای سلامت خودت اهمیت قائلی یه کم به همسرت سخت بگیر 

اون قبلیو کع نیستم ازمایش دادم ۳ شنبه 

ولی متاسفانه جمعه هفته پیش رابطه داشتم😭نمیدونم چیکار کنم یا با اون شرایط پیش میاد اصلا 

بی بی چک کی بزنم؟ پریودیم نمیدونم کیه بخاطر قرص جابه جا شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چرا انقد خودتو اذیت میکنی نگران نباش

اخه من تازه ۶/۷ ماه که عقد کردم 

و خانوادهامون بارداری تو عقدو بد میدونن حتی رابطه کامل داشتنو

دارم دق میکنم فکرم درگیره 😭😭

اون قبلیو کع نیستم ازمایش دادم ۳ شنبه  ولی متاسفانه جمعه هفته پیش رابطه داشتم😭نمیدونم چیکار ک ...

دیگه یکی دو هفته صبر کن الان باردار باشی میخوای چی کار کنی؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فردا میشه ۸ روز  اگه میگی اوکیه که خب بزنم😭 فقط حتما باید صبح باشه؟؟ یا چند ساعت  دستشو ...

در هر صورت چون یک هفته تاخیر داشتی نیاز نیست صبح بزنی اما اگه دوست داشتی صبح بزن قبلش زیاد نباید مایعات مصرف کنی

در انتظار ارامش . .♡
الان فردا میشه ۸ روز بی بی بزنم نشون نمیده؟!  قطعا نمیتونم نگهش دارم😔

۸ روز بعد رابطه نشون نمیده 

دختر گل

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

در هر صورت چون یک هفته تاخیر داشتی نیاز نیست صبح بزنی اما اگه دوست داشتی صبح بزن قبلش زیاد نباید مای ...

فقط عزیزم من الان تاخیر ندارم 

یعنی در واقع نمیدونم کی باید پریود بشم چون اورژانسی بهم ریخته کلا پریودی منو 

الان ۸ روز از رابطم گذشته 

به نظرتون نشون میده؟

فقط عزیزم من الان تاخیر ندارم  یعنی در واقع نمیدونم کی باید پریود بشم چون اورژانسی بهم ریخته ک ...

اهاااا ۸ روزه از رابطه گذشته 😂😂 فکر کردم ۸ روز تاخیر داشتی خواهر جان بخدا الکی نگرانییییی

در انتظار ارامش . .♡
چند روز بعد باید بزنم؟!  ازمایش چی؟

کلا حداقل باید ۱۴ روز بگذره 

کی قراره ازدواج کنید؟

باید درست کنم؟! چطوری؟

از بیرون اب زرشک بخر بخور. ابمیوه فروشیا دارن 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

اهاااا ۸ روزه از رابطه گذشته 😂😂 فکر کردم ۸ روز تاخیر داشتی خواهر جان بخدا الکی نگرانییییی

نه متاسفانه😭😭

بخدا منطقی فکر میکنم میگم الکیه تقریبا از دوستامم پرسیدم گفتن جلوگیریشون طبیعی بوده و اتفاقی نیوفتاده 

ولی دلم اشوبه☹️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز