2777
2789
عنوان

عروسی

163 بازدید | 38 پست
سلام.. شبتون بخیر.. بچه ها شما حاضرید ۴میلیون پول فیلمبردار واس عروسی بدین؟وضع همسرم متوسطه.. مشکلات مالی داریم.. ولی میترسم اگر فیلمبردار خوب نگیرم تو دلم بمونه.. در ضمن من شهرستان هستم با نرخ فیلمبرداری تهران مقایسه نشه
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که از عروسی میمونه فیلم و عکسه لباس و آرایشگاهتم خوب باشه از خرجای دیگه کم کن مثل شام و کارت عروسی آنچنانی چون هیچ کس نگهش نمیداره شامم هرچی بدی باز یه چی توش در میارن به نظر منم پول فیلمبردار بده
کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
این دوربینا جدید کرایشون بالاس.. البته گفته از۷۰۰شروع میشه تا۴تومن
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
عزیزم شک نکن ک ارزشش رو داره چون یکبار هست و دیگه اتفاق نمیوفته و همین باعث خاطر ساز شدن میشه واسه تمام عمر چون. این فیلم ها و عکس هاست ک میمونه اما از این 4 میلیون ها تو زندگی زیاد میره و میاد
خدایا آرامش و اعتماد از دست رفته رو توی زندگی من و عشقم برگردون.🙏 (دنیا بدون عشق دنیا نیست حال عجیبی دارم این روزا) 😭
والا کرج تهران خیلی معمولیش اینقدره. ولی خب، اگر دارن بهت بالا میگن چند جا دیگه هم بپرس چون اینجا اکثر آتلیه ها دوربینا، نرم افزارا و تکنیکاشون یکیه، ولی یکی معروفه گرون میگه یکی نیست، ارزون تر میگه. به علاوه شما کلا دوتا چیز واست می مونه: عکس و نهایییییتاً کلیپ اسپرتت. پس واسه فیلمبرداری باغ و مجلس و... اینقدر هزینه نکن چون قول میدم توی ١٢٠ سال آینده فقط سه بار میشینی میبینیش.
مامانم امروز میگه اینقدر بودن زن و شوهرایی ک بهترین مراسمات گرفتن و کارشون ب جدایی کشید.. البته دورجون من و جمع حاضر.. منظورش اینه ک این چیزا خوشبختی نمیار اصل زندگی ی چیز دیگه.. حالا از سرشب استرس و عذاب وجدانگرفتم