سلام.. شبتون بخیر.. بچه ها شما حاضرید ۴میلیون پول فیلمبردار واس عروسی بدین؟وضع همسرم متوسطه.. مشکلات مالی داریم.. ولی میترسم اگر فیلمبردار خوب نگیرم تو دلم بمونه.. در ضمن من شهرستان هستم با نرخ فیلمبرداری تهران مقایسه نشه
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
من چون خوشم نمیاد خودم رو توی فیلم ببینم اصلاً فیلمبردار نخواستم، مشکل مالی هم اصلاً ندارم. فقط عکس گرفتم، یک لحظه هم بعد سه سال پشیمون نیستم خیلیم راضی ام از کارم. چون فیلم اصلاً اونقدر المان مهمی نیست. مهم اینه که اون شب واستون خاطره خوبی بشه نه خستگی و فشار مالی، و عکسهاتون خوب دربیاد.! همین
دوستان عزیز البته نظره ،و تصمیم با خودتون.ولی من شب عروسیم ،که البته عقد و عروسی با هم بود ،یه عروسی خیلی ساده که فقط مهمان های درجه یک بودن.دوربین هم معمولی بود ،و آنچنان خرج نکردیم ،و تمام کادو های شب عروسی بدون یک ریال خرج کردن پس انداز شد،الا با گذشت سه سال از زندگی مشترک خیلی چیزها دارم که همشو خودمون جمع کردیم ،الان که به گذشت نگاه میکنم و عکس و فیلمهامو میبینم خیلیم راضیم چون ما رو بدهکار نکرد که بخوایم تا الان قسطشو بدیم مثل خیلی های دیگه ،تو عروسی زیاد اصراف نکنین
من عروسیم دعوتی کم بودن ولی جوگیر شدم شام خیلی تنوع ایجاد کردم که واقعا متنفرم از این کارم,الان هم فیلم عروسیم چند بار دیدم,فکر کن و خرج کن خودتو زیر قرض و بدهی نبر,درسته یه شبه ولی میتونه چند سال زندگیتو عقب بندازه بابت بدهی
آگه مشکل مالی نداری چیزی رو که دلت میخواد انجام بده ولی آگه مشکل مالی باشه و اینجوری خرج کنی کلا روزها اول زندگیت خراب میشه چون مشکل مالی خیلی رو آقای ون تاثیر داره