2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 38 پست
ممنون از نظراتتون..
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
فیلم برداری خوب خوبه به شرطی که جشن عروسیت کم و کاستی تو پذیرایی از مهمونا نداشته باشه.چند وقت پیش عروسی دعوت شدیم رفتیم.عروس بهترین آرایشگاه و بهترین فیلمبرداری بود ولی متاسفانه حتی آب خوردن هم پذیرایی نشد و مهمونا تشنه بودن نه میوه داشت نه شیرینی.دم در یه نفر با جعبه شیرینی ایستاده بود تا وارد میشدیم میگرفت جلوشون سر پا.شام هم مرع دادن حتی کوبیده ندارن. میدونم بگم اینهمه خرج کرده بودن برای خودشون.حتی صندلی نشستن باید میرفتیم از تو قسمت مردانه میکردیم. آگه میخوای جشنت خوب برگزار شه حواست به مهموناین باشه.شام یه مدل یا دو مدل کافیه ولی کیفیت داشته باشه.میوه شیرینی آب معدنی در حد معقول باشه نمیخواد زیاد هم بریز به پاش کنین.من ۹ سال پیش عروسی کردم.شوهرم وضعش متوسط بود.لباسم رو دوختم کرایه تن اول چون فکرش کردم بعدش باید بزارم تو کمد.آرایشگاهم خوب بود.فیلمبردارمی متوسط بود راصی بودم.مهمونا ۲۰۰ نفر بودن.پذیرایی از مهمونا هم شیرینی خنده ۴ مدل و میوه چند نمونه و آب معدنی و کیک سفرمون بود.شام هم جوجه و کوبیده با سالاد و یه ماست کوچیک و نوشابه و دوع بود.و جلوی هر بشقاب یه پک گذاشتیم که توش قاشق و چنگال و دستمال کاردی و آدامس موزی بود و روی میزها هم گل رز شاخه ای خریدیم تو چند تا گلدان یه شکل خودمون گذاشتیم.راهی بودم.نه ساده بود نه شلوغ
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیتا پیشنهادت خوبه یادم نبود عکس خانوادگی
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
مامان نخود شلوغ بودی
عکس معمولی۱۶در۲۱رو۱۶هزار میزنه
۲۰۰ دعوتی داشتیم ولی کمتر بودن چون مادر بزرگم تازه فوت شده بود خیلی از فامیلهای بابام نیامدن. فامیل شوهرم هم تهران بودن و فصل امتحانات هم بود
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
سلام یه تحقیق کن بین آتلیه های عروس میشه با قیمت بهتری هم جمع کرد این 4 میلیون بیش از 2 ملیونش سوده. میتونی باهاشون صحبت کنی و تخفیف بگیری. ولی در کل حیفه که کلا نخوای فیلم و عکس داشته باشی. ولی بازم میگم میشه آتلیه بهتری هم پیدا کنی با قیمت مناسب تر
تالار پذیرایی تالار نت
طراح سایت یک طراح
تالار عروسی کرج تالارهای پذیرایی کرج
تالار عروسی اصفهان تالارهای پذیرایی اصفهان
تالار عروسی تهران تالارهای عروسی تهران
آتلیه عروسی تهران آتلیه عروس تهران
نشریفات عروسی تشریفات عروسی

من یه میکاپ محفلی رفتم سالن خانم میرزایی تو کرج خیلی راضی بودم یکم غلیظ میخواستم چون همیشه لایت بودم ولی اینبار همسرم گفت دوست دارم خیلی تغییر کنی

و خب کارشونم خیلی خوب بود و خیلی همسرم دوست داشت برای عقدمم همون سالن رفتم میخوام برای عروسمم برم