2789
عنوان

شوهرم😩😩😩

271 بازدید | 15 پست

بعد کلی خواهش تمنا من برده برا گواهی نامه گرفتن ثبت نام کرده نصف پولشم پدرم داده یه روز رفتم کلاس اومده دیده که کلاس مختلط هنش تهدید میکنه دیگه نمیزارم بری یا اگه حتی فحش پدرمم بده نباید جوابش بدم که میگه نمیزارم بری دیگه کم اوردم اونقدر بهم استرس میده هیجی ازکلاس ها متوجه نمیشم😓😓میگه اگه دفعه اول قبول نشی دیگه نمیزارم بری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😕😕با ادم های  دارای مشکل روانی ازدواج نکنید

خود واقعیش بعد ۱سال نشون داد .خیلی خوب بلده فیلم بازی کنه جلو بقیه طوری رفتار میکنه همه میگن خوشبحالت چه شوهر خوب وآرومی

خود واقعیش بعد ۱سال نشون داد .خیلی خوب بلده فیلم بازی کنه جلو بقیه طوری رفتار میکنه همه میگن خوشبحال ...

آخ آخ الهی بگردم واسه دل نرم و نازکت 😢

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

اون میدونه نقطه ضعف ات کجاست داره اسب شو میدونه اگر خودت رو بزنی ب بیخیالی و استرس ندی جوری که فکر ک ...

اره نقطه ضعف هام میدونه .اخه چطوری بیخیال شم مثلا فردا کلاس دارم داشتم کتاب آیین نامه رو عصری میخوندم برگشته چرا میخونی توکه دیگه قرارنیست بری 😐منم کنترلم از دست میدم دعوا میشه

وای یاد خودم افتادم به من میگفت برو تو که قبول نمیشی چون خودش بار چندم قبول شد به زور 

میگفت اگه قبول شدی ماشین بهت میدم 

من ایین نامه رو بار اول شهری رو بار دوم قبول شدم ولی ماشین نداد بهم 😑

وای یاد خودم افتادم به من میگفت برو تو که قبول نمیشی چون خودش بار چندم قبول شد به زور  میگفت ا ...

چه دختر باهوشی بودی همه رو اول قبول شدی افرین 

من باید بالای ده بار برم 😅♥️

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......