2777
2789
عزیزم الان یه پسر ۳۰ ساله نه خونه داره نه ماشین. زن بگیره واس چی آخه؟

یکی مثل برادر سی ساله من حتی پول خرید یه حلقه هم نداره 

همه اینها که شما گفتی و بقیه موارد ریز و درشت هم جای خود   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با کدوم پول و شرایط؟ واقعا سخته  منم اطرافتم زیاد دختر و پسر مجرد بالای سی دیدم  ...

خب دلیل نمیشه فک کنید همه فقیرن . اتفاقا پولدار زیاده دوروبرم ولی دلیل ازدواج نکردنشون راحت بدست اوردن دختراس😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
[QUOTE=321052448]چون پول ندارن [/QUOTپولداراشم ازدواج نمیکنن بخدا

نه مساله پوله نه عقلو نه و ... متاسفانه انقدر بعضی دخترا و خانمهای جامعه مون ، راحت خودشون رو در دسترس میگذارن دیگه پسر نیازی به ازدواج حس نمیکنه.  

پول ندارن... 

بعد اینکه یه سریاراحت طلب شدن همه چیو حاضر اماده میخوان... مسئولیت پذیر نیستن و اینکه نمیخوان تعهد داشته باشن .... میبینید که اکثرا ازدواج میکنن و سال بعد جدا میشن.... فکر میکنن ازدواج کنن دیگه تمومه نمیدونن رابطه مثل گل میمونه باید بهش رسیدگی بشه

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹
پولدارها دیگه خودشون رو درگیر زن و زندگی و مسئولیت نمیکنن بدون ازدواج نیاز جنسی شون برطرفه  ب ...

درسته خیلیا نیازشون الان راحت برطرف میشه ی سریا هم عاشق میشن ازدواج میکنن ی سری هم اینده رو میبینن خانواده داشتن پناه داشتن و خیلی مسایل دیگ

زمان قدیم که بدتر بوده قشنگ خونه های مخصوص اینکار بوده   چرا قدیم ازدواج میکردن!

قدیم زن شوهردار آویزون پسر مجرد بود؟ 

الان پسرای مجرد ، فقط قفلی زدن روی زنای متاهل چون بی دردسرن.

پسرای مجرد که تن به ازدواج نمیدن به نظرم سه دسته هستن

دسته اول افرادی که پول ندارن شغل ندارن و نمیتونن ازدواج کنند، لیسانس و فوق لیسانس گرفته ولی کار نیست آزمون استخدامی شرکت می‌کنه ولی حقش خورده میشه و هیچ انگیزه ای برای زندگی نداره و به ازدواج هم فکر نمیکنه

دسته دوم افرادی هستن که شغل دارن درآمد دارن توان خرید یا اجاره خونه دارن حالا با هر بدبختی ولی درآمد و پس انداز شون کفاف گذران زندگی مشترک رو نمی‌ده توان خرید طلا و جشن عروسی و ریخت و پاش و...ندارن 

دسته سوم افرادی هستن که خیلی پولدارن خونه ماشین امکانات همه چی دارن تهیه هر چیزی براشون مثل آب خوردنه ولی دلیل نمیبینن برا ازدواج چون به سمت داشتن دوست دختر و...میرن در واقع نیاز شون رفع میشه نیاز دیگه ای ندارن دنبال محبت هک نیستن میدونن دست رو هر دختری بذارن برای دوستی بهشون نه نمیگه چند صباحی با همن بعد هم عوض میکنند

در مورد خانم ها هم صدق می‌کنه