2777
2789
خب دلیل نمیشه فک کنید همه فقیرن . اتفاقا پولدار زیاده دوروبرم ولی دلیل ازدواج نکردنشون راحت بدست اور ...

عزیزم من نگفتم همش بخاطر فقر هست 

اتفاقا چند نفری میشناسم وضعشون توپه ادم اپنی هم نیست که بخواد با هر دختری باشه 

میگه اینده ترس داره زندگی هزینه داره تکلیف خودم هم تو این جامعه معلوم نیست دیگه زن گرفتن و بعدا بچه اوردنم دیگه ظلمه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
خب دلیل نمیشه فک کنید همه فقیرن . اتفاقا پولدار زیاده دوروبرم ولی دلیل ازدواج نکردنشون راحت بدست اور ...

مردی که اهل زندگی باشه دورش پرم باشه ازدواج میکنه اونی که بخاطر دخترای دورش ازد نمیکنن اهل زندگی مشترک فک نمیکنم باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگر جای من بودی که دوست صمیمی ات برای داداشش دنبال زن باشه و کیس ها واسه تو بفرسته و ازت هم بخوا ...

نارحت میشدم میگفتم به من چه

کاربری دست دو نفره
ولی عشق واقعی نریخته یعنی اون ارضای عاطفی فقط شریک زندگی میتونه بفهمه وبرطرفش کنه

صد درصد ولی جوون جوگیر این رو درک نمیکنه سریع وارد رابطه میشه و شکست میخوره بعدم میگه دخترا یا پسرا همینن نمیگه که من خطا رفتم...

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
نارحت میشدم میگفتم به من چه

دوست ده ساله امه، نمیتونم اینحوری باهاش بحرفم اما واقعا یه خورده ناراحت شدم حس کردم مگه من از همکلاسی هام چیم کمتره که برم از اونجا پیدا کنم بیام بهش عکس نشون بدم اما خودم نه😐البته خواستگاری هم میکرد جوابم منفی بود

اره بود فقط صداش در نمی اومد بعدم خب ازای همه این زن های متاهل،زنای خراب و خاله ها بودن

الان فراوانه این قضیه .

هر پسر مجرد یا تکی یا گروهی خونه مجردی دارن 

الان توی خونه های مهرگان ، وای توی هر برج توی هر طبقه دو تا واحدش کم کم خونه مجردیه ک زنای متاهل واحدای دیگه توش رفتوامد دارن .

این فقط واسه ساختمونای مهرگانه فقط.

وقتی زناانقدرراحت دم دستی شدن واقعا کدوم مرد میاد زن بگیره.

اره همه گدان پولدارمون تویی

واقعا متاسفم با این طرز رفتار ای کاش طرز صحبت کردن با یه خانوم رو پدر و مادرت بهت یاد میدادن نه این ک همینجوری بی تربیت ولت کنن تو جامعه 

وضعیت اقتصادی کشور  جوریه ک اکثر افراد. شرایط مالی ازدواج رو ندارن شما داری آفرین برخوردن بهت رو نداره