2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من پریم و لافارر و بالانس رو استفاده کردم 

پوست رو شفاف و لکه ها رو کمرنگ میکنه

الانم دارم ویتامین سی اوردینری استفاده میکنم 

این مارکها خوب بودن برای من و  نوع پوستم خشک هستش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
ممنون عزیزم.سرم ویتامین سی پریم؟تاثیراتش را میگی و قیمتش

قیمتش حدود ۴۰۰ بود گرفته بودم

هرشب صورتتو تمیز میکنی سرم و ابرسان میزنی ماساژ میدی صبح که بیدار میشه پوستت اینه ای و براق شده

من تازه خریده بودمش یه هفته ده روز زدم. بعداز حموم با پیلینگ کشیدم رو صورتم تمام منافذش باز شد همه چیزای پوستم خارج شد بینیم خیلییی نرم شد

اگر پوست تون مستعد جوش هست نباید استفاده کنید

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم من پریم و لافارر و بالانس رو استفاده کردم  پوست رو شفاف و لکه ها رو کمرنگ میکنه الانم د ...

سلام ممنون از پاسخگوییت منم پوستم خیلی خشکه.کدومش بهتره واسه روشن شدن پوست.قیمتش هم بفرمایید؟و اینکه بعد عدم استفاده دوباره پوست به حالت اول برمیگرده؟

اول سرم بعد چنددقیقه ابرسان؟میشه کرم مرطوب کننده معمولی هم زد؟

ابرسان باشه بهتره چون میگی پوستتم خشکه

سرم میزنی ماساژ میدی . بعد از ۲ یا ۳ دیقه دوباره ابرسان میزنی ماساژ میدی میخوابی