2777
2789
عنوان

اگه دوستتون عمل زیبایی کرده باشه

313 بازدید | 27 پست

سلام 

عمل کردم به دوستام نگفتم 

با یکیشون که حس میکردم ازم تقلید میکنه قهرم

بنظرتون واکنش این یکی که باهاش قهرم چیه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

🙄🙄🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄🙄🙄

خب چون بهشون نگفتم خجالت میشکم باهاشون روبه رو بشم

ولی این یکی که باهاش قهرم نمیدونم چه واکنشی داره بهمن تولدمه نمیدونم کاری میکنه واسم یا ن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب چون بهشون نگفتم خجالت میشکم باهاشون روبه رو بشم ولی این یکی که باهاش قهرم نمیدونم چه واکنشی داره ...

نگفتی دیگ ی ادم جدید میبینن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نگفتی دیگ ی ادم جدید میبینن

ی سوال اگه اون دوستم ناراحت شد یا خدایی نکرده حسادت کرد چی واکنشی نشون بدم؟

ی سوال اگه اون دوستم ناراحت شد یا خدایی نکرده حسادت کرد چی واکنشی نشون بدم؟

عآخه چر فک میکنی حسادت کنه این برام عجیبه ک فک میکنی الان همه ناراحتن یا بت حسودی میکنن 

هیچ کار 

اونم می‌ره عمل میکنه

همین دوستم که بهم حسادت میکنه؟

عآخه چر فک میکنی حسادت کنه این برام عجیبه ک فک میکنی الان همه ناراحتن یا بت حسودی میکنن  ...

هر لباسی که من میخرم فرداش رفته خریده موهامو رنگ کردم رفت موهاشو مثل من کرد کلا کاراشو باید ببینی

آره دیگه

این که صددرصد

ولی همیشه میگه تو نچرال باش چهره طبیعی قشنگ تره 

هر لباسی که من میخرم فرداش رفته خریده موهامو رنگ کردم رفت موهاشو مثل من کرد کلا کاراشو باید ببینی

خو باشه 

انقدر خفنی ازت اسکی میره چ اشکالی داره 

تقلید 🤣

خدایی این حرف ها خیلی سطح پایینه 

حتما سلیقت و کارات دوست داره انجام میده

منم خواهرشوهرم هرکاری کنم میکنه ولی هیچوقت نگفتم تقلیده سلیقم کارام دوست داره میکنه تازه خوشحالم کارای من میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚