2777
2789
عنوان

اگه دوستتون عمل زیبایی کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست
بنظرم نمیشه همیشه همه مشکل داشته باشن تو چون با همه قهری بنظرم خودت وسواس فکری دارن فکر میکنی ازت تق ...

بین دوستام فقط این اینطوریه تقلید میکنه ازم حتی بقیه دوستامم متوجه تقلیدش از من شدن

هر لباسی من بخرم میره مثلش میخره کلا هر کاری کنم میره پشت سر من انجام میده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بین دوستام فقط این اینطوریه تقلید میکنه ازم حتی بقیه دوستامم متوجه تقلیدش از من شدن هر لباسی من بخر ...

خب بده حتما حسودی میکنه منم دختر عموم اینجوری برام مهم نیست اتفاقا ارتباط هم داریم دیگه قطع ارتباط و قهر کار بچه هاس

💍♥️Married

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقلید 🤣 خدایی این حرف ها خیلی سطح پایینه  حتما سلیقت و کارات دوست داره انجام میده منم خواهر ...

خودمم قبول دارم حرف شما رو

ولی این رفتاراش واقعا رو مخه

مثلا اگه آرایش نکنم یا جوش بزنه صورتم میگه وای چقد قشنگ شدی یا اگه توی عکسی زشت افتادع باشم همونو میخواد استوری کنه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خو اسی جون اگ انقدر حس بدی بت میده چر دوستی؟ مجبوری؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خودمم قبول دارم حرف شما رو ولی این رفتاراش واقعا رو مخه مثلا اگه آرایش نکنم یا جوش بزنه صورتم میگه ...

بکنه مگ مهمه بیخیال بودن یاد بگیر

حتما کاری کردی اینطوری روت حساس شده

یکطرفه نمیشه قضاوت کرد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خو باشه  انقدر خفنی ازت اسکی میره چ اشکالی داره

ادعای خفن بودم ندارم هیچ وقت

اگه صادقانه میگفت خوشم میاد میخوام بخرم کاریش نداشتم ولی این که میره میخره میگه من قبل تو خریده بودم حرص آوره

ادعای خفن بودم ندارم هیچ وقت اگه صادقانه میگفت خوشم میاد میخوام بخرم کاریش نداشتم ولی این که میره م ...

بگو عه چ جالب قبل من خریدی ول بعد من پوشیدی 

بعدم خوب اگ اذیتی کات کن با آدمی باش ک اینجوری ب همت نریزه روابط دوستانه برا آرامشه ن برای خودازاری

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بکنه مگ مهمه بیخیال بودن یاد بگیر حتما کاری کردی اینطوری روت حساس شده یکطرفه نمیشه قضاوت کرد

کل دخترای اکیپ میگن مقصر اونه چون اون میخواد با این کاراش حرصتو در بیاره

هیچ کاریش نکردم بخدا 

حتی وقتی فهمیدم از فلان پسر خوشش میاد بهش گفتم هر کاری که از دستم بر بیاد واست انجام میدم که بهش برسی

خودش همیشه میگفت دوستی بهتر از من نداره

کل دخترای اکیپ میگن مقصر اونه چون اون میخواد با این کاراش حرصتو در بیاره هیچ کاریش نکردم بخدا  ...

چی بگم

بیخیال باش بزار حساسیتش بره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بگو عه چ جالب قبل من خریدی ول بعد من پوشیدی  بعدم خوب اگ اذیتی کات کن با آدمی باش ک اینجوری ب ...

دقیقا یکی نیس اینارو بگه بهش

خو اسی جون اگ انقدر حس بدی بت میده چر دوستی؟ مجبوری؟ 

ن دیگه باهاش تموم کردم ولی هر روز میبینمش

ن دیگه باهاش تموم کردم ولی هر روز میبینمش

اوه این بده

اوه این بده

آرع