2777
2789

سلام من از یه پیج لباس بچگانه خریدم که میخوام یلدا به دستم برسه، فروشنده سه شنبه ارسال کرد و کد هم برام فرستاد، ولی الان سه شبانه روزه که وقتی تو سایت رهگیری میزنم فقط تو مرحله تولید بارکد پستی مونده، این یعنی چی؟ یعنی هنوز حتی تحویل اداره پست اصلی هم نشده؟ خیلی استرس دارم که به دستم نرسه تو این هفته🙁 چیکار کنم؟ 

اداره پست خیییییییییییلی افتضاح شده .من یکی از شهرای زنجانم یه بسته از بندرعباس داشتم ۱۶ روز طول کشید ب دستم برسه ! 

تولید بارکد پستی یعنی بسته رو تحویل اداره پست دادن اما هنوز نرفته ب مرحله ارسال ب منطقه پستی و اینا .

یبار از یه آنلاین شاپ ک تو شهر زنجان بود خرید کردم .شهر ما تا خود زنجان یک ساعت راهه .یک هفته طول کشید بسته ب دستم برسه .کد رهگیری رو زدم دیدم بسته ای ک از اداره پست زنجان ارسال شده فرستادن تهران دوباره فرستادن زنجان بعد فرستادن اداره پست شهر مون!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تحویل نداده بود که کد نمیداد بهتون

نه عزیزم از بابت فروشنده مطمئنم، گفتم شاید باجه پستی هنوز تحویل اداره پست نداده، اصلا نمیدونم چی به چیه و چیکار کنم 

پست چند وقته مشکل پیدا کرده نگران نباش میاره ولی مثل همیشه سریع نمیاره دیرتر میاره 

من کل خریدهام اینترنتی هست معمولا ۳ روزه میومد اینبار ۱۰ روز زمان برد پرس و جو کردم میگن مشکلی بوجود آمده انشالله رفع میشه 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

اداره پست خیییییییییییلی افتضاح شده .من یکی از شهرای زنجانم یه بسته از بندرعباس داشتم ۱۶ روز طول کشی ...

آره عزيزم درسته سرعتش مورچه ای شده واقعا! ولی آنقدر دخترم ذوق لباسشو داره میترسم به دستش نرسه تا یلدا واسه همون خیلی استرس گرفتم 😔

دیگه اصلا دلم نمی خواد اینترنتی خرید کنم و دلیل بزرگش پسته، انقدر کند و بد و غیر پاسخگو شدن که نگو، قبلا روزی چندبار موقعیت بسته رو آپدیت میکرد الان میبینی یه هفته اصلا هیچی ثبت نکرده بعد یهو میگه تحویل نامه رسان، البته این حالت خوبشه، بارها هم بستمو گم کردن با کلی پیگیری پیدا شده. واقعا پست افتضاح شده

💚💖
پست چند وقته مشکل پیدا کرده نگران نباش میاره ولی مثل همیشه سریع نمیاره دیرتر میاره  من کل خرید ...

مرسی از نظرت عزیزم، ایشالا تا یلدا برسه وگرنه نمیدونم چی جواب دخترمو بدم

دیگه اصلا دلم نمی خواد اینترنتی خرید کنم و دلیل بزرگش پسته، انقدر کند و بد و غیر پاسخگو شدن که نگو، ...

درسته متاسفانه، یه مدت خیلی خوب بودن چندوقته خیلی کند و بد شدن

آره عزيزم درسته سرعتش مورچه ای شده واقعا! ولی آنقدر دخترم ذوق لباسشو داره میترسم به دستش نرسه تا یلد ...

ایشالا ک میرسه ۶ روز مونده حالا نگران نباش.من برای اتفاقی ک دلمو آشوب کنه و نگران بشم فوری همون لحظه میگم ۱۰۰ تا صلوات نذر میکنم .خداییش ۹۰ درصد مواقع جواب گرفتم. میدونم گاهی چیزای ساده هم فکر آدمو بهم میریزه 

ایشالا ک میرسه ۶ روز مونده حالا نگران نباش.من برای اتفاقی ک دلمو آشوب کنه و نگران بشم فوری همون لحظه ...

مرسی عزیزم لطف کردی ایشالا ❤️ چشم حتما انجام میدم ممنونم 🌹

میشه سایت خرید لباساتو بگب

.من کل خرید های خودم و بچه هام از باسلام هستش

دو تا کانال هم توی ایتا هست که لباس نوجوان داره یکی هم وسایل فرهنگی اگر به کار تون میاد بفرستم؟

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

پست چند وقته مشکل پیدا کرده نگران نباش میاره ولی مثل همیشه سریع نمیاره دیرتر میاره  من کل خرید ...

تولید بارکد به منزله تحویل مرسوله بع پست نمیباشد یعنی چه؟

میشه بگین یعنی چی؟