2777
2789

اسی جون،واسه پسر من فرزاد دعا کن شفا پیدا کنه،خانم رو به حسینش قسم بده😢

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد نیستم  و گرنه حتما میگفتم  برای حاجت رواییت ۱۰ تا کوثر خوندم

ولی احی ازت خواهش میکنم زندگیم داغونه دعا کن  حضرت فاطمه کمکم کنه توی زندگیم معجزه شه  بهش برسم و دوباره خواستگاری کنن

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بلد نیستم  و گرنه حتما میگفتم  برای حاجت رواییت ۱۰ تا کوثر خوندم ولی احی ازت خواهش میکنم ...

فدات ممنونم. چشم حتما. الهی هرچی خیر و صلاحته.  خدا بنده هاشو دوست داره. چیزی به زور نخوا ازش... بسپار بهش بهگو هرچی میدونی خیر و صلاحم. بخدا بهتره

دستور حلوا

آرد رو الک میکنی و توی ماهیتابه به شعله کم مدام تفت میدی با سرخ بشه یعنی خامی آرد گرفته بشه 

بعد اینکه ۳۰ الی ۴۰ دقیقه تفت دادی دوباره الک کن و توی ماهیتابه بزارش

بعدش روغن رو به آرد اضافه کن تا حالت نرمی بگیره 

بعدش شربت رو اضافه میکنم

الان دستور شربت حلوا رو بهت میگم

حاجت رواشی

پسرمنو هم دعا کنی💔💔💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
فدات ممنونم. چشم حتما. الهی هرچی خیر و صلاحته.  خدا بنده هاشو دوست داره. چیزی به زور نخوا ازش.. ...

چشمت پرنور عزیزم

ممنون🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹