2777
2789

ببین بستگی داره می خوای حلوا رو چه جوری سرو کنی

ولی این مقداری که میگم فکر کنم به اندازه 40 نفر میشه

حدود 2 لیوان ارد گندم

3 و نیم لیوان شکر

3 لیوان آب، 1 لیوان گلاب

مقداری زعفرون دم کرده، هل

مقداری روغن مایع

اول ارد گندم رو بریز تو تابه با شعله متوسط مرتب زیر و رو کن و بو بده 

توی یه قابلمه جدا اب و شکر رو مخلوط کن زیرش رو روشن کن همینکه شکر حل شد کافیه و زیرس رو خاموش کن زعفران وپودر هل هم اصافه کن و بذار کنار

توی اون ظرف ارد رو به حدی بو بده که رنگش دو سه درجه تیره تر بشه

اگر می خوای ببینی رنگش مورد پسندت هست یا نه توی یه نعلبکی کوچولو یه کم از اردت رو یا یه کم از شربت مخلوط کن اگر اوکی بود که بو دادن کافیه اگر دوست داری تیره تر بشه بیشتر بو بده

ولی حواست باشه آرد نسوزه

بعد که به رنگ دلخواه رسیدی

زیرشو خاموش کن آرد رو یه سری الک کن دوباره برگردون له تابه روش روغن نایع بریز اونقدری که غلظتش مثل ماست بشه تقریبا

بعد زیرشو خاموش کن یه کم از حرارت بیفته

بعدش کم کم شربت رو که اونم مقداری خنک شده رو اصافه کن و تند تند هم بزن اولش حسابی رقیق میشه نگران نباش خراب نشده وقتی همه شربتو ریختی زیر تابه رو روشن کن با حرارت متوسط

تند تند هم بزن تا کم کم حلوا خودشو بگیره

وقتی دیگه کم کم به غلظت رسیده گلاب رو هم اصافه کن و باز هم بزن اونقدری باید به غلظت برسه که حلوا از دور ظرف جمع بشه و گهواره بشه بعدم تو ظرفها بریز

نذرتون قبول، منم دعا کن. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دیس بزرگ

اگر دیس بزرگ. می خوای با دستور من میشه حتی از یه دیس بزرگ هم بیشتر میشه البته بستگی به سایز دیست داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چشم حتما. گوگل عجیبه. مثلا نوشته برا ۱۵ نفر ۴ لیوان آرد. برای ۳۰ نفر ۲ لیوان آرد!!!‌ خخخخخ

من دستوری که گذاشتم خودم با همین دستور درست می کنم

تفاوت اندازه اردها به خاطر تفاوت در روش پخت هست

وقتی اب بیشتر باشه آرد بیشتر ری می کنه و مقدار حلوا بیشتر میشه. 

۱۵ لیوان آرد ۱۰ لیوان شکر ۶ لیوان روغن ) به اندازه ای که آرد ها حالت نرم بشن) ۵ لیوان گلاب یک بس ...

البته این مقدار برای اینه برای هر نفر یعنی برای ۴۰ نفر توی بشقابی جدا بزاری