2777
2789
عنوان

کشتی

13600 بازدید | 184 پست

دیروز مامانم داشت تصویری با دوستش  تو اراک هستن حرف میزد که یهوی پسر9 سالش مث کشتی گیرا پرید رو مامانش و یهو لایو قطع شد بعد مدتی تماس گرفت مامانم گفت چی شد دوستش که میشه زیبا گفت هیچی نمیتونستم از زیر پسرم بلند شم هی زور میزدم نمیتونستم به زور بلند شدم مامانم گفت وا یعنی چی تو 30 سالته هنوز از الان اینطوری ضعیف بازی در میاری بعد گفت پاشین الان یه بار دیگه جلوی گوشی کشتی بگیرین باهم تا ببینم  منم داشتم میدیدم کنار مامانم بودم در کمال تعجب پسر9 ساله زیبا در عرض  چند دقیقه  تعادل زیبا رو به هم زد و  مامان به اون گندگیشو زد زمین و درست عین اول افتاد روش و سنگینی خودشو انداخت رو مامانش و  کمر و دوتا دستاشم چسبوند زمین و تا چند ثانیه نزاشت بلند بشه یعنی مامانشو تسلیم کرد  یعنی لایو تموم شد منو مامانم روز و تا اخر شب حالمون گرفته بود و  عصبی بودیم

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به قدرت خانم هم داره و شاید جدی نگرفته

حرفت درست ولی خودش هم با زبون خودش گفت که  زورش نمیرسه

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
وا یعنی چی خب شما چرا حالتون گرفته ؟!

چون من  خوشم نمیاد یه پسر بچه 9 ساله مادرشو که یه زن 30 ساله بزرگ جثه و سالم و سر  حال هست و به همین راحتی تسلیم کنه  من حساسم کلا

میگم عزیزم شما میگی بعضی وقتا با مادرت کشتی میگیری بعد مادرت توان مبارزه باهات رو داره؟ بیشتر تو می ...

توان مسابقه یا مبارزه که صد در صد داره اما تعداد برد های من بیشتره    مثلا از هر 10 تا مسابقه  6 تاشو من برنده میشم 4 تاشو مامانم

وا یعنی چی خب شما چرا حالتون گرفته ؟!

چون یه درصد هم فکرشو نمیکردیم که یه پسربچه  9 ساله کوچولو بتونه مادر به اون گندگی و بچسبونه زمین اونم به همین راحتی  

توان مسابقه یا مبارزه که صد در صد داره اما تعداد برد های من بیشتره مثلا از هر 10 تا مسابقه 6 تاش ...

خودت چند سالته و مادرتون چند سالشه ؟ چجوری با هم مبارزه میکنید عزیزم توضیح کامل میدی چون منم کشتی و مبارزه دوست دارم

خودت چند سالته و مادرتون چند سالشه ؟ چجوری با هم مبارزه میکنید عزیزم توضیح کامل میدی چون منم کشتی و ...

خودم 21 سالمه  مامانمم 49  سالشه  منو مامانم به چند مدل مسابقه میدیم اولیش مدل معمولیه   یعنی باید حریف و با هر تکنیکی که بلدی بزنی زمین و کمر و دوتا دستاشو تا چند شماره چسبیده به زمین نگهداری  و دومین مدل هم به روش کشتی کج مسابقه میدیم کشتی کج هم که میدونی دیگه نیاز به توضیح دادن نیس  فقط چون کشتی کج یکم خطریه  واس همین قبلش  کلی لحاف تشک رو زمین پهن میکنیم  

خودم 21 سالمه مامانمم 49 سالشه منو مامانم به چند مدل مسابقه میدیم اولیش مدل معمولیه یعنی باید ح ...

منم با بعضی وقتا با دخترم کشتی و مبارزه میکنیم تو جمع خانوادگی هم که همه زن باشیم مبارزه میکنیم با هم تو جمع خانوادگی بعضی وقتا