2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13601 بازدید | 184 پست
آها خیلی خوبه عزیزم بیشتر تو مبارزات تو میبری یا مامانتون کدومتون بیشتر مثلا کتک میخورید

بیشترین برد ها مال منه یعنی مثلا اگه تو یه روز 10 بار کشتی بگیریم  6 تاشو من برنده میشم 4 تاشو مامانم     تو روش کشتی کج هم   بیشترین کتک و تکنیک و نمیدونم تقریبا برابریم ولی تهش  اون زود تر خسته میشه و تا سه شماره  کاورش میکنم تسلیمش میکنم  

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
ما ملاکمون اینه تو مبارزه معمولی اینه که هم دیگه قفل روی زمین بکنیم توری که نتوانیم تموم بخوریم تقری ...

خب این که میشه همون ضربه فنی واس اینکار باید حریف و بزنی زمین و کمرشو بچسبونی زمین  وبا پاهات  پاهاشو قفل کنی و با دستات هم دستاشو بچسبونی زمین و سنگینی خودتم که روش بندازی تا چند شماره  بشماری و تمام

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو مبارزه مشکلی برات پیش نمیاد چون هم وزن و قد نیستید؟

ن والا   من درسته ریزه میزه هستم ولی بدنم قویه  ضربه هامم سنگینن   استانه تحمل دردمم بالاس  بعدشم قوی بودن به هیکل بزرگ نیس که    کلا درونی و ذاتیه  

ولی در کل مبارزه رو دوست داریم تو جمع ها هم بعضی وقتا مبارزه میکنیم

اره مام وقتی  جمع مون زنونه س  شروع میکنیم یکی یکی همدیگه رو به مسابقه دعوت میکنیم ولی تو کل فامیل ما  منو مامانم بهتر کشتی میگیریم بقیه اعضای فامیل ضعیف عمل میکنن  

بیشترین برد ها مال منه یعنی مثلا اگه تو یه روز 10 بار کشتی بگیریم 6 تاشو من برنده میشم 4 تاشو مامان ...

آها پس شما قوی تری چون فکر کردم مامانتون قد و وزنش بیشتره فکر کردم قوی تره ما هم همینیم بیشتر دخترم میبره تا من

اره مام وقتی جمع مون زنونه س شروع میکنیم یکی یکی همدیگه رو به مسابقه دعوت میکنیم ولی تو کل فامیل م ...

اره ما هم تو جمع زنونه مبارزه میکنیم خیلی باحاله ولی کلا دخترمو و خواهر زادم از همه ما قوی ترن

ن والا من درسته ریزه میزه هستم ولی بدنم قویه ضربه هامم سنگینن استانه تحمل دردمم بالاس بعدشم قو ...

چه ضربه هایی به مامانتون میزنید توضیح میدید؟ مثلا چجوری تسلیمش میکنید میکوبونیدش زمین

خب این که میشه همون ضربه فنی واس اینکار باید حریف و بزنی زمین و کمرشو بچسبونی زمین وبا پاهات پاهاش ...

اره ما همین کارو میکنیم تا پنج شماره میشماریم و تموم میشه تو ضربه فنی هم شما بیشتر مامانتو ضربه فنی میکنی؟

آها پس شما قوی تری چون فکر کردم مامانتون قد و وزنش بیشتره فکر کردم قوی تره ما هم همینیم بیشتر دخترم ...

آره اما دلیل شکست های مامان من قوی بودن من نیس. مامانم پیوند کلیه شده و یه بار هم آنژیو کرده واس همین میبازه وگرنه امکان نداشت که ببازه اما عجیبه اگه شما بدنتون سالمه چطوریه پس تعداد باخت شما هم از دخترتون کمتره.  نکنه زبونم لال شمام عمل جراحی داشتین؟؟

اره ما هم تو جمع زنونه مبارزه میکنیم خیلی باحاله ولی کلا دخترمو و خواهر زادم از همه ما قوی ترن

یهنی با خواهر زادتون کشتی گرفتین و باختین ؟؟؟؟. قد و وزنش چنده ؟؟؟. چند سالشه ؟؟

چه ضربه هایی به مامانتون میزنید توضیح میدید؟ مثلا چجوری تسلیمش میکنید میکوبونیدش زمین

خب تو روش کشتی کج که اگه تماشا کرده باشین میدونین ماما عین اونا تقلید میکنیم همدیگه رو بلند میکنیم میکوبیم زمین یا با شکم میفتیم رو هم با با آرنج میفتیم رو سینه حریف اینطوری خسته میکنیم و آخرش با یکی از این حرکت ها که مثلا من مامانمو میزنم زمین و با آرنجم میفتم رو سینش و میخوابم روش و یه پاشو بلند میگنم سه شماره میشمارم و تمام و تو روش کشتی معمولی هم مامانمو میزنم زمین و کمرشو میچسبونم زمین تا ۳ یا گاهی ۱۰ شماره مامانمم زور میزنه اگه نتونه تا ۱۰ شماره خودشو از زمین جدا کنه من برنده میشم 

آره اما دلیل شکست های مامان من قوی بودن من نیس. مامانم پیوند کلیه شده و یه بار هم آنژیو کرده واس همی ...

ایبابا مامانتون الان خداروشکر بهتره؟ منم قلبمو انژیو کردم ولی بیشتر چون سنم رفته بالا بعد دخترم 19 20 سالشه جوون تره اون زورش بیشتره چون کم و بیش تکنیک هم بلده فرض تر هم هست

خب تو روش کشتی کج که اگه تماشا کرده باشین میدونین ماما عین اونا تقلید میکنیم همدیگه رو بلند میکنیم م ...

ما هم تو کشتی کج همینطوری هستیم هستیم تو کشتی معمولی هم تا پنج شماره میشماریم اگه نتونه حریف بلند شه باخته