2777
2789
عنوان

کشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 13601 بازدید | 184 پست
آها پس جدی دعوا میکنید یعنی تو دعوا محکم همو میزنید و دردتون میگیره

تو روش کشتی کج  اره  یکمی درد داره  البته اگه تکنیک هارو درست انجام بدی دردش کمتره 

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم با بعضی وقتا با دخترم کشتی و مبارزه میکنیم تو جمع خانوادگی هم که همه زن باشیم مبارزه میکنیم با ه ...

جدی؟؟؟؟؟؟؟   چه خوبببببب     ببخشید  میشه سن و سال خودتون و دخترتون و  قد و وزن خودتون و دخترتونو بگین   خیلی خوشحالم که روحیه مون مث همدیگه س

رو احترام حساسم اگه ببینم کسی بی احترامی میکنه چه بزرگ باشه چه کوچیک بهش درس احترام میدم تا حالیش بشه
والا ما که جدی مبارزه میکنیم بعضی وقتا دردمون میگیره

خب اگه به روش کشتی کج  مسابقه بدین که صددرصد درد هایی داره ولی اگه تکنیک هارو خوب انجام بدین دردش کمتره  و فقط بدن و خسته میکنه که این طبیعیه

اره هستن کسایی که مثل تفریح مبارزه کنن با هم دیگه

درسته تفریحیه ولی تقریبا میشه گفت واقعیه فقط حیف که تو ایران گیر افتادیم     اگه تو ایران چنین باشگاه هایی وجود داشت  ما خانم ها  پرچم دار این نوع مسابقه میشدیم

جدی؟؟؟؟؟؟؟ چه خوبببببب ببخشید میشه سن و سال خودتون و دخترتون و قد و وزن خودتون و دخترتونو بگ ...

اره عزیزم خودم 49 سالمه دخترم 19 سالشه من قدم 171 وزنم 70 دخترم قدش 169 وزنش 70 هست شما قد و وزن خودتو و مادرتون چنده

خب اگه به روش کشتی کج مسابقه بدین که صددرصد درد هایی داره ولی اگه تکنیک هارو خوب انجام بدین دردش کم ...

ما به صورت کشتی کج و مبارزه معمولی انجام میدیم تو مبارزه معمولی همینجوری همو میزنیم تا جایی که هم دیگه خسته شیم و همو قفل کنیم

اره عزیزم خودم 49 سالمه دخترم 19 سالشه من قدم 171 وزنم 70 دخترم قدش 169 وزنش 70 هست شما قد و وزن خود ...

چه جالب شما همسن مامان من هستید   مامان منم 49 سالشه  قدش 167 وزنش 90     ولی من ریزه میزم    قدم 160 وزنم  65    سنم 21

بله اگه تو ایران همچنین باشگاه هایی بود خیلی خوب میشد واقعا

من تو یوتیوب سرچ میکنم  مسابقه های بانوان   المان  انگلیس و امریکا رو  میبینمشو حسودیم میشه بهشون

ما به صورت کشتی کج و مبارزه معمولی انجام میدیم تو مبارزه معمولی همینجوری همو میزنیم تا جایی که هم دی ...

متوجه نشدم یعنی ملاک برنده شدن بین شما چیه؟؟؟؟      مثلا ملاک برنده شدن بین ما اینه که  تو روش کشتی کج  تکنیک میزنیم تو هر با تکنیک هم  عین کشتی کج میخوابیم رو هم دیگه و سه شماره کاور میکنیم  این روند و ادامه میدیم تا جایی که  یکی مون   خسته بشه  و تا سه شماره   پاشو نخوابونه و بلند نشه  تو کشتی معمولی هم    اگه کمر حریف و بچسبونیم زمین و دو تا دستاشم  بچسبونیم زمین  تا چند شماره  تمام

متوجه نشدم یعنی ملاک برنده شدن بین شما چیه؟؟؟؟ مثلا ملاک برنده شدن بین ما اینه که تو روش کشتی ...

ما ملاکمون اینه تو مبارزه معمولی اینه که هم دیگه قفل روی زمین بکنیم توری که نتوانیم تموم بخوریم تقریبا همینجوری که دست رو رو زمین میچسبونیم تا تموم نخوره