2777
2789
عنوان

بچه ها دیروز با همکارم دعوام شد

546 بازدید | 29 پست

ی دخترس پیش من کار میکنه من ۲۵سالمه ولی این نمیگه چن سالشه ولی کم کم میخوره ۳۸-۳۹سالش باشه و مجرد 

دیروز تو قیافه بود یکی از همکارا بهش ب شوخی گفت چرا قیافه گرفتی منم ب شوخی گفتم باهم دعوامون شده. گفت تو مال دعوا نیستی لب و دهنی منم گفتم معلومه نیسم دعوا واس ما نیس واس لاتاست گفت عین تو 

منم گفتم نه دیگ عین تو دقیقا شروع کرد ب بحث کردن ک درست صحبت کن گفتم من ی چی گفتم ب شوخی تو ب خودت گرفتی بعدشم تو توهین کردی..

بعد گفت اینجا همه پاچه میگیرن گفتم ببین فلانی من اگ ‌ی روز بشم همسن تو سعی میکنم رو‌طرز صحبت کردنم کار کنم یهو کفت الانم همچین کم سنم نیسی سن ننه بزرگ منو داری گفتم مادربزرگت ۲۵سالشع چ خوب مونده 🤣🤣🤣🤣🤣اصلا مشکل روحی داره ن سنشو میگه ن اصالتش و میگ تااااازه خونشون تو هفت حوضه میگ خونش جردن و ب من میگ پایین شهری هستی تو 🤣🤣🤣🤣

در و تخته با هم جورید قشنگ. چه لزومی به اون شوخی سطح پایین بود؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا انقدر بهش گیردادی و حرف بارش کردی ؟ مقصر شمایی.  طرف تو خودش بوده تو رفتی رو اعصابش

چی کار دارین کیه و چند سال داره و فلان ؟ واقعا رفتار عجیبی داری فضولی هم حدی داره

عجب 
کار شما اشتباه بوده  اونی مقصره شمایی طرف اعصابش خرد بوده رفتید به شیرین زبونی بعد تازه میگی ...

این‌طرف من و یکی از همکارارو‌ دیده ک باهم داریم میریم خونه باسنس سوخته واس همین تو قیافه بود 

خودش ‌ب طرز وححححشتناکی برخورد میکنه کلا بد دهن هرکی از راه میاد فحش میده 

این‌طرف من و یکی از همکارارو‌ دیده ک باهم داریم میریم خونه باسنس سوخته واس همین تو قیافه بود  ...

هر چیزی که باشه از لحن صحبتت مشخصه خودت از اون بدتری

آدم انسانیت داشته باشه 

طرز برخوردش 

این نیست

که بقیه رو بچزونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وا چرا انقدر بهش گیردادی و حرف بارش کردی ؟ مقصر شمایی.  طرف تو خودش بوده تو رفتی رو اعصابش چی ...

خدا وکیلی کسی ب شما ی همچین حرفی بزنه عین همین برخورد میکنید ؟؟؟من گفتم دعوا مال ما ها نیست واس لاتااا لوتاس اون بود ک گفت لات تویی 🤣من ک منظورم با اون نبود شما عصبی هستی یا تو خودتی بقیه رو اذیت میکنی ؟؟