2777
2789
عنوان

بچه ها دیروز با همکارم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 29 پست
هر چیزی که باشه از لحن صحبتت مشخصه خودت از اون بدتری آدم انسانیت داشته باشه  طرز برخوردش  ...

🤣🤣🤣🤣🤣فکر کنم شما خودت همین مدلی هستی ینی مدلت عین همکار منه 🤣🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وکیلی کسی ب شما ی همچین حرفی بزنه عین همین برخورد میکنید ؟؟؟من گفتم دعوا مال ما ها نیست واس لاتا ...

خوب شما شروع کردی ، وقتی رو به اون گفتی دعوا برا لاتاست منظورت ادمای تو خیابون که نبودن ، به اون تیکه انداختی

بی خیالش شو

عجب 
حالا ولش کن میگی تو خودش بود یعنی یه مشکلی از قبل داشت نباید میرفتی رو مخش تازه بزرگتره ازت 

ایشون ک اصلاااا سنشو نمیگه اصالتشو نمیگه شما هم ک ایشون و نمیشناسی 

انقد بد دهن و بی لوله کسی جایی بهش کار نمیده از بقیه شنیده بودم 

حتی خونش جای دیگس میگ من خونم جردنه هر روز یا اسنپ میرم میام بعد من ک خونم سمت جنوب تهران هستش ب من میگ پایین شهری ب من میگ دهاتی 

باورت میشه من دیروز برا اولین بار جوابشو دادم ؟؟تازه ایشون ی بال اخراج شده بود دوباره اومده 

بهترین راه اینه سرکار بخصوص با خانمای بزرگتر اصلا صمیمی نشی ، شوخی نکنی ، با ادب باش ولی نه در حدی که پرو بشن ، اون خانم مشکل داره ، روی شما خالی کرده 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

🤣🤣🤣🤣🤣فکر کنم شما خودت همین مدلی هستی ینی مدلت عین همکار منه 🤣🤣🤣🤣

چیزی که از شما عیان است چه حاجت به بیان است 

بیچاره اون هایی که همکار هایی مثل شما دارن 

که حرمت و ادب سرشون نمیشه 

موفق باشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ایشون ک اصلاااا سنشو نمیگه اصالتشو نمیگه شما هم ک ایشون و نمیشناسی  انقد بد دهن و بی لوله کسی ...

خب معلومه ک مشکلاتی داره

کلا سربسرش نزار

لااقل محیط کارش براش مشعله فکری نشه

یکم‌گذشت کن گاهی، مطمئن باش عزیزم خودت خیرشو میبینی💖

بهترین راه اینه سرکار بخصوص با خانمای بزرگتر اصلا صمیمی نشی ، شوخی نکنی ، با ادب باش ولی نه در حدی ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شدید وای ب ما ناهار میدن این میدوعه میره ورمیداره جفتشونو با دستاش اندازه‌میگیره هر کدوم زیاد تر باشه رو خودش ور‌میداره 

اگ هرکی هرررچی بیاره باید اول ب این تعارف کنه اگ ب این تعارف نکنه دهاتی و پایین شهریه اففففف هردیقه ب من میگ تو عملی هستی تو اعتماد ب نفس نداشتی عمل کردی تو خوشگل نیسی خواهر زادم تازه دنیا اومده بود میگفت ن مامانش قیافه داره ن باباش بچه ام ب اونا کشیده چقد اسمش زشته اصلا روانیه کامله خدا نکنه یکی با من اینجا حرف بزنه میخواد منو پاره کنه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شدید وای ب ما ناهار میدن این میدوعه میره ورمیداره جفتشونو با دستاش اندازه‌میگیره هر کد ...

خب اینکه سم خالصه .😆هرچند سرکار خودمم ازین عجایب زیاد دیدم . 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شدید وای ب ما ناهار میدن این میدوعه میره ورمیداره جفتشونو با دستاش اندازه‌میگیره هر کد ...

اووه  پس خدا صبرت بده ،،

افتاده رو دور کل کل 

ولی تحمل کن،،از در محبت و احترام باهاش برو، 

خب اینکه سم خالصه .😆هرچند سرکار خودمم ازین عجایب زیاد دیدم . 

وای حالا خودشو باید ببینی روزی ۳-۴بار میره پایینه کاری میکنه کلی میکاپ میکنه بعد من بی اعتماد ب نفسم 

وای حالا خودشو باید ببینی روزی ۳-۴بار میره پایینه کاری میکنه کلی میکاپ میکنه بعد من بی اعتماد ب نفسم ...

سعی کن تاثیر نگیری ازشون .اون بنده خدا بیشتر خودش تو عذابه

اووه  پس خدا صبرت بده ،، افتاده رو دور کل کل  ولی تحمل کن،،از در محبت و احترام باهاش برو ...

ن بابا عید در میام از اینجا وحشتناکه محیطش من شنیده بودم با دخترا نمیشه کاردکرد اخه من خودم با پسرا کار کردم تا حالا مشکلی نداشتم ولی اینجا دفعه اوله 😖😖😖ی بار حواسم نبود حقوقم و جلو این گفتم 

جفتمون ی اندازه حقوق میکیریم وای این فهمید من اندازه این حقوق میگیرم منوووو نزدیک بود بزنه حسابداری بیچاره از ترس اینک این دعوا درست نکنه حقوقمو آورد پایین گفت اینجا بش بدهکار بودیم بعد ب من گفت دختر جلو این هیچی نگو