2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 53 پست
و یا روح خوشحاله و با تمامه وجود مرگشو دیده و پذیرفته و راضیه و جایگاهش خوبه ولی بیتابی و گریه های ش ...

تورو خدا بهم بگو من خنگم نمیفهمم یعنی بابام بین دو تا دنیا گیر کرده؟ خودش گفته ایست قلبی بوده

نه عزیزم پدرت به من نگفته دورتبگردم حسی که بهم میگه بهت گفتم ،دلیل مرگ توبرگه جواز دفن پدرتون چی بود ...

تو برگه نمیدونم چی نوشته اخه هیچ کس خبر نداره علت مرگشو و کالبدشکافی هم نبردنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اورژانس امد فقط گفت فوت کرده هیچی نبردن کالبد شکافی و تو گواهی فوتش خبر ندارم چی نوشتن اخه کسی خبر ن ...

چرا عزیز دلم صد در صد نوشته شده شک نکن هیچ امواتی بدون دلیل مرگ به خاک سپرده نمیشه هیچ امواتی و دلیل مرگ مشکوک باشه و نامشخص و یا اینکه یکی از بازماندگان شکایت کنه اونوقت کالبد شکافی میکنن ،اورژانس رسیده و دیده از مرگ چندین ساعت گذشته چون شوک باید بزنن ولی اگه متوجه بشن زمان مرگ بیشتر از یک ساعت یا بیشتر بوده باشه و از حالات چهره و شل شدگیه عضلات متوجه میشن چندین ساعت از مرگ حتمی گذشته دیگه کاری نمیتونن بکنن ،خوش به سعادت پدر مرحومت که مرگ راحتی داشته و دلیلش ایست قلبی بوده ،عزیزم بهت میگم یه کاری انجام بده که ایشالا روحشون اجازه داشته باشه و به خوابت بیاد تا آروم بشی ولی در کل اگه بازمانده ای بیقراریش زیاد باشه روح امواتی که داره براش بیتابی میکنه به خوابش نمیاد و یا اینکه به خوابش میاد ولی به صلاح اون مرده و به صلاح اون بازمانده نیست که یادت بمونه

تورو خدا بهم بگو من خنگم نمیفهمم یعنی بابام بین دو تا دنیا گیر کرده؟ خودش گفته ایست قلبی بوده

تو الان تودوره گذروندان سوگ عزیز هستی دورتبگردم و شدیدا حال روحیت داغونه قلبم برات بدرد میاد دارم اینجوری حرفاتو میخونم ،گلم آره به خدا قسم این بیقراری وحشتناکی که داری روح پدرت بین دو دنیا به خاطر غمگینی تو معلقه دلش برات میسوزه غمگینه که بخاطر اون داری اینجوری عذاب میکشی یه تجربه ای داشتم یه امواتی میگفت منکه گناهی ندارم منکه نخواستم اینقدر بچه هام و مادرم بخاطر رفتنم عذاب بکشن خدا خواسته منو ببره و به صلاحم بوده پس چرا اینقدر صدام میزنن و گریه میکنن 

چرا عزیز دلم صد در صد نوشته شده شک نکن هیچ امواتی بدون دلیل مرگ به خاک سپرده نمیشه هیچ امواتی و دلیل ...

وقتی اورژانس امد پدرم سفید شده بود و بدنش سرد شده چکار کنم بابام بیاد تو خوابم و باهام حرف بزنه میدونم گناهکارم ولی خوشحالم بابام جاش خوبه 

تو الان تودوره گذروندان سوگ عزیز هستی دورتبگردم و شدیدا حال روحیت داغونه قلبم برات بدرد میاد دارم ای ...

ممنون خیالم راحت شد شما دلت پاکه تورو خدا برام دعا کن خدا یک بچه سالم زودی زود بهم بده تا من از این وضح روحیم بیام بیرون و مامانمم دلش شاد بشه کمتر گریه زاری کنه واسه بابام 

تو الان تودوره گذروندان سوگ عزیز هستی دورتبگردم و شدیدا حال روحیت داغونه قلبم برات بدرد میاد دارم ای ...

واقعا بابام بر اثر ایست قلبی فوت کرده از غش کردن فوت نکرده اخه غشی بود

سلام خانم آمینام  همسر جوان و مظلوم من یکسال و خورده ای آسمانی شده خیلی حالم بده 😞 لطفا دوست ...

حتما عزیزم روحشون شاد و قرین رحمت الهی ،خدا صبرتون بده خیلی سخته میدونم عزیزم ولی چاره ای نداریم گل من جز صبوری

واقعا بابام بر اثر ایست قلبی فوت کرده از غش کردن فوت نکرده اخه غشی بود

عزیزم برایه اطمینان داشتنت که برات خیلی هم مهم هست و حق هم داری گل من به حرفم گوش کن و جواز دفنو برو ببین اونجا علت مرگ نوشته شده اینجوری خیالت راحت میشه عزیزم ،عذاب وجدان نداشته باش هم خودت هم مادرت عزیزم وقت رفتن برسه از هیچ کس کاری ساخته نیست عزیزم 

عزیزم برایه اطمینان داشتنت که برات خیلی هم مهم هست و حق هم داری گل من به حرفم گوش کن و جواز دفنو برو ...

تو گواهی فوت علت مرگ چیزی ننوشتن جواز دفن نمیدونم چیه برم خونه مامانم ببینم 

تو گواهی فوت علت مرگ چیزی ننوشتن جواز دفن نمیدونم چیه برم خونه مامانم ببینم 

ببین عزیزم ،برات دعا میکنم قلبت هرچه زودتر آروم بگیره ،عزیزم عذاب وجدان اگه دارین اگه چیزی هست بهم بگو 

ببین عزیزم ،برات دعا میکنم قلبت هرچه زودتر آروم بگیره ،عزیزم عذاب وجدان اگه دارین اگه چیزی هست بهم ب ...

فقط حسرت اینو دارم برای اخرین بار کاشکی پدرمو میدیدم الان میگم بابام برنمیگرده پس هی دعا می کنم بچه بیارم تا غم بابام بلکه کم بشه

فقط حسرت اینو دارم برای اخرین بار کاشکی پدرمو میدیدم الان میگم بابام برنمیگرده پس هی دعا می کنم بچه ...

آفرین عزیزم چه دعایه قشنگی منم همینجا هم خودم هم از تمامه دوستانی که این تاپیکو میبینن خواهش میکنم همگی دعا کنیم خداوند یه فرزند صحیح و سلامت وصالح قسمتت کنه عزیزم