2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 53 پست
فقط یک بار بود روز هفتمش بود خونم بودم یک لحظه احساس کردم پدرم امده ولی ندیدمش فقط احساس کردم یکهو ت ...

دورتبگردم یعنی شب توخواب فوت کردن قشنگ به سووالام جواب بده قبل از خواب و چند روز قبل حالتاشون فرقی کرده بود یا حرفی از مرگ یا حرفی از اموات نمیزدن 

اره خوندمشون پدر مادر بزرگتون یک روز فوت کردن و دختر دایت هم خودکشی کردن همه رو خوندم 

خب پس همرو خوندی لحظات احتضار پدربزرگم که روح مادربزرگمو میدید و خوابایه قبل من و حلالیت خواستنو دختر داییم همرو خوندی ،اتفاقی برایه من پریشب افتاده که خیلی از لحاظ جسمی و ذهنی خسته هستم ولی به خاطر شرایطت بهت میگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورتبگردم یعنی شب توخواب فوت کردن قشنگ به سووالام جواب بده قبل از خواب و چند روز قبل حالتاشون فرقی ک ...

راستش من اون موقعه نبودم  مادرم میگفت چند روز بوده حالتش فرق داشته علتشو نمیدونه ولی حرفی از اموات نزده و اخرین شبش هم 2 لیوان چایی خورده به مادرم گفته شام نمیخام رفته بخوابه اخه خونه پدرم 2 طبقه هس پدرم رفته طبقه بالا خوابیده مادرمم طبقه پایین خوابیده ساعت 1 شب  بوده مادرم از سرما بیدار شده دیده  بخاری خاموشه رفته طبقه بالا بابامو بیدار کرده بیا بخاری روشن کن بابام بیدار شده بلند شده رفتن طبقه پایین هر کاری کرده بخاری روشن نشده بابام به مادرم گفته تو طبقه پایین بخواب فردا صبح بخاری هارو جابه جا میکنیم و این بخاری میدیم سرویس تا درست کنن بابام رفته طبقه بالا خوابیده مادرم طبقه پایین خوابید ساعت 9 صبح مادرم رفته طبقه بالا دیده بابام صورتش به زمینه بابامو برگردونده دیده بدنش سرده فهمیده فوت کرده حالا احتمال میدیم شاید از غش کردن فوت کرده

خب پس همرو خوندی لحظات احتضار پدربزرگم که روح مادربزرگمو میدید و خوابایه قبل من و حلالیت خواستنو دخت ...

واقعا ممنونم خدا خیرت بده همش تو فکر پدرمم دلم تنگ شده مبخام بدونم چکار میکنه ازم راضیه جایگاهش کجاس

راستش من اون موقعه نبودم  مادرم میگفت چند روز بوده حالتش فرق داشته علتشو نمیدونه ولی حرفی از ام ...

عزیز دلم برو همین الان تو تاپیک خواب و ارتباط با مردگان دارم اونجا میگم چه اتفاقی پریشب و دیروز برام افتاده حتما برو ،الان پیاماتو میخونم اینجا برو تواون تاپیک 

عزیز دلم برو همین الان تو تاپیک خواب و ارتباط با مردگان دارم اونجا میگم چه اتفاقی پریشب و دیروز برام ...

ارتباط با مردگان نداری تایپیک خواب و مردگان داری اونم 2 تا تایپیک داری

راستش من اون موقعه نبودم  مادرم میگفت چند روز بوده حالتش فرق داشته علتشو نمیدونه ولی حرفی از ام ...

ای داد ای اجل چه جوری میای که خبر نمیدی ،اجل به کسی که لحظات رفتنش نزدیکه خبر میده ولی هرکسی قدرت درکشو نداره و یا به یادش اون پیام مرگ نمیمونه هممون نزدیک مرگمون مطلع میشیم رفتنی هستیم ولی همه به یادمون اصلأ نمیمونه حتی لحظه احتضارمون که لحظات أخر عمرمونه داریم و کسی از اموات گذشته میاد دنبالمون که نترسیم و مرگو بپذیریم ولی هرکسی نمیتونه به زبون بیاره ،اگه چونه بزنیمو مرگو نخوایم و فرصت برایه زندگی بخوایم این لحظات احتضار طولانی‌تر میشه من کسانیو دیدم یه هفته تولحظات احتضار بودن و راضی به مرگ نمیشدن روح اموات عزیزانمون که دوسشون داشتیم میان تا نترسیم و راضی بشیم دلیل علمی مرگ پدر مرحومتون میشه ایست قلبی و دلیل اصلیش میشه قبول سریع دعوت پروردگار هر اتفاقی که افتاده باشه نه شما نه مادرتون نه هرکس دیگه نمیتونسته مانع آسمانی شدن پدرتونو بگیره مرگ فقط فقط دست خداس عزیز دلم خیلی سخته داغی که به دل داری ولی مجبوریم بپذیریم چاره ای نداریم گل من برو تواون تاپیک بخون اتفاقی که دیروز افتاد تا بتونی بفهمی مرگ دست خداست و بس 

واقعا ایست قلبی کرده؟ راستی خود بابامو دیدی جاش خوبه؟ 

دورتبگردم وقتی متوجه آسمانی شدن پدر مرحومتون شدین چیکار کردین اورژانس اومد یا نه ؟و تو گواهی فوتشون نوشتن علت مرگ بیماری های قلبی ویا ایست قلبی 

واقعا ایست قلبی کرده؟ راستی خود بابامو دیدی جاش خوبه؟ 

آره عزیزم دلیل علمیش میشه این ولی دلیل واقعی و حقیقی میشه جدا شدن روح از کالبد ،بقدری حس خوبیه اون لحظه که وقتی روح آزاد میشه از زندان بدن زمینی که بعضی اموات میگفتن کاش زودتر این اتفاق میفتاد ولی برای کسانی که گناه حق الناس داشتن این لحظه جدایی روح ازتنشون و پذیرش مرگ براشون خوشایند نبوده یه موردش همون دخترداییه خدابیامرزم 

آره عزیزم دلیل علمیش میشه این ولی دلیل واقعی و حقیقی میشه جدا شدن روح از کالبد ،بقدری حس خوبیه اون ل ...

و یا روح خوشحاله و با تمامه وجود مرگشو دیده و پذیرفته و راضیه و جایگاهش خوبه ولی بیتابی و گریه های شدید عزیزانش اجازه رهایی بهش نمیده و روح بین دو دنیا گیر می‌کنه و معلق میمونه واسه همینه که شنیدی میگن بی‌قراری زیاد روح اون امواتو اذیت میکنه مثل همین اتفاقی که برایه من پریشب و دیروز افتاد مثل روح اون پیرمرد نورانی 

دورتبگردم وقتی متوجه آسمانی شدن پدر مرحومتون شدین چیکار کردین اورژانس اومد یا نه ؟و تو گواهی فوتشون ...

اورژانس امد فقط گفت فوت کرده هیچی نبردن کالبد شکافی و تو گواهی فوتش خبر ندارم چی نوشتن اخه کسی خبر نداشته بر اثر چی فوت کرده