2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 53 پست

سلام عزیزم. حالت بهتر شده؟

من تاپیکهاتونو خوندم همه رو. پدر من ۲ ماهه فوت شدن. دو روز پیش خوابشو دیدم . چند باری به خوابم اومدن. هر دفعه هم می دونم تو خواب روحش هست و مرده. با اینکه تو بیداری هنوز نمی تونم باور کنم مرده. همش حال عجیبی دارم. انگار این وضعیت موقتیه.چند روز بود دلم براش شدید تنگ شده بود. هی با خودم بهش می گفتم. دلم برات تنگ شده بابا.حداقل بیا تو خوابم ببینمت. که شبش خوابشو می بینم. رفتم تو مغازه شون و می دونستم روحش هست این و مرده. نشسته تو مغازه. بعد اومد جلو همدیگه رو بغل کردیم و بوسیدیم. جوری که هیچ وقت اینجوری تو زنده بودنشون همدیگه رو بعل نکرده بودیم و بوس نکرده بودیم. بعد من یک کیف مردونه دوشی بهشون هدیه دادم. 

اصلا زمان زنده بودن تا به حال از این کیف ها نداشتن و استفاده نمی کردن.

من بعد از بیداری حس خوبی داشتم که بابامو دیدم و بغل و روبوسی کردم و خوشحال بود. بعد که به مامانم گفتم گفت که نباید هدیه می دادی و این خیلی بده. سر همین خیلی فکرم درگیر شده. میتونید کمکم کنید

سلام عزیزم. حالت بهتر شده؟ من تاپیکهاتونو خوندم همه رو. پدر من ۲ ماهه فوت شدن. دو روز پیش خوابشو دی ...

نه عزیزم اصلا بد نیست گل من روح پدر مرحومت کنارتونه دلتنگی شمارو میبینه و تو عالم خواب اجازه دیدار با هاتون میگیره سخته عزیزم خیلی سخته خدا صبرتون بده ولی گلم با دلتنکیه بیش از حد پدرتونو اذیت نکنین بذارین روحش از آزادی کاملش لذت ببره ذکر بگو زیاد براشون ذکر بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اصلا بد نیست گل من روح پدر مرحومت کنارتونه دلتنگی شمارو میبینه و تو عالم خواب اجازه دیدار ب ...

مرسی عزیزم.جوابمو دادید. حال خودتون بهتره؟

از پستهاتون میخوندم که برا پدربزرگ و مادربزرگتون فاتحه می خونید. منم هر موقع یاد پدرم میفتم سعی می کنم به جای گریه فاتحه بخونم براشون. برا اون هدیه کیف که پدرم دادم مادرم و خودم صدقه و خیرات دادیم

دوباره دیشب خواب پدرمو دیدم. این بار زنده بود.تو ماشینش بود تو کوچه میخواستیم بریم جایی. من رفتم بالا تو خونمون انگار چیزی بیارم. پدرم تو ماشین منتظر بود. ما سگ نداریم به هیچ وجه.ولی یه سگ خونگی دیدم تو خواب که می دونستم مال ماست. درست یادم نیست شاید رفته بودم اون سگ رو بیارم. که برادرزاده ام اومد بهم گفت باباجون مرد. 

می دونید این خواب چه معنی میده؟

مرسی عزیزم.جوابمو دادید. حال خودتون بهتره؟ از پستهاتون میخوندم که برا پدربزرگ و مادربزرگتون فاتحه م ...

عزیزم بعضی از خواب ها صادقانه هستن و بعضی ها بخاطر فکرهای مغزه گل من این خواب خواب صادقانه نیست عزیزم در کل اگه مرده تو خواب زنده باشه یعنی بدونی تو خواب اون شخص فوت شده ولی توخواب زنده ببینیش یعنی جایگاه خوبی داره و در آرامشه ،گل من وقتی یه عزیزیو از دست میدیم یه تیکه از قلبمون کنده میشه تا ابد پس غم و دلتنگی کاملا طبیعیه و سخته ،دلتنگی هست ولی بیقراری فقط نکن عزیزم هر وقت دلت تنگ شد برایه پدر نازنیت صدقه بده ذکر بگو حتی شده پنج تا صلوات شک نکن که روح پدرتون متوجه میشه و به آرامش میرسه 

عزیزم بعضی از خواب ها صادقانه هستن و بعضی ها بخاطر فکرهای مغزه گل من این خواب خواب صادقانه نیست عزیز ...

مرسی دوست عزیزم. ممنون وقت گذاشتی و دلمو اروم کردی. خدا به شما و خانواده عزیزت صبر و آرامش بده. روح پدربزرگ و مادربزرگ نازنینت در ارامش باشه