2777
2789
عنوان

خداحافظی

2364 بازدید | 53 پست

دوستان نازنینم امیدوارم تاپیک منو اون عزیزانی که این مدت تو بعضی از تاپیکها که بیشتر تاپیک های دنیای اموات و مرگ بوده و کنارتون بودم تجربه هامو گفتم و گاهی نظرهایی دادم خواهش میکنم حلالم کنید اگه حرفی ناخواسته باعث آزار کسی شده یا ازم دلخور شدین حلالم کنید ،حال روحیم خوب نیست و میترسم به عزیزانم که کنارشون هستم و باید باشم این حال روحیم آسیب بزنه ،میخوام از نی نی سایت و نی نی سایتیهای نازنین خداحافظی کنم و اگه باز تجربه هایی پیش اومد برام و ارتباط با روح امواتم و هرچی مربوط به این موضوع دیگه هیچ جا و پیش هیچکس حرفی نزنم و تلاشمو بکنم تویه درونم و در تنهایی خودم باهاش کنار بیام و اجازه ندم حال روحیم دگرگون بشه ،حس میکنم همسرم و فرزندم خیلی به آرامش و روحیه خوب وقوی من نیاز دارن ،دوستانم اگه باعث کوچکترین ناراحتی برایه عزیزی شدم شرمنده هستم و حلالیت میطلبم ،خدا حافظ تک تک شما نازنین ها باشه و بهترین ها سهم قلب زیباتون 

سلام ببخشید خوابهاتون رو کی میبینید؟ همه قبل طلوع آفتابه؟ آیا نماز صبحاتون رو ادا میکنید یا قضا؟ چون مبخوام ببینم کسی که قضا میشه صبحش هم میبینیه ؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
سلام ببخشید خوابهاتون رو کی میبینید؟ همه قبل طلوع آفتابه؟ آیا نماز صبحاتون رو ادا میکنید یا قضا؟ چون ...

بیشترشون نزدیک اذان صبح عزیزم گاهی اوقات هم پیش اومده بعد از اذان بوده یا دو سه صبح درمورد نماز متاسفانه کاهلی زیاد داشتم دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترشون نزدیک اذان صبح عزیزم گاهی اوقات هم پیش اومده بعد از اذان بوده یا دو سه صبح درمورد نماز متاس ...

ببین عزیزم بعضی خوابها صادقانه هستن گل من و اصلا ربطی به چه زمان دیدن ندارند مثلاً خوابی که دیدم یه امواتم گفت فلانی داره میاد اینجا نزدیکه داره میرسه بهم گفت یه خبری از دخترش حتماً بگیر بگو ما پیششیم ،وقتی بیدارشدم دیدم نزدیک هفت صبحه که چندساعت بعد با خط خود اون بنده خدا تماس گرفتم دخترش گفت بابام دوروز پیش فوت شده 

ببین عزیزم بعضی خوابها صادقانه هستن گل من و اصلا ربطی به چه زمان دیدن ندارند مثلاً خوابی که دیدم یه ...

سلام میدونم خیلی دیر رسیدم من پدرم 23 ابان ماه امسال از دست دادم خیلی دلتنگشم حتی مادرم خیلی بیقراری میکنه نمیدونم چکار کنم از حالش باخبر بشم فقط اخرین خوابشو دیدم این بود پدرم میگفت من زنده بودم تو قبرم تلاش می کردم از قبرم بیام بیرون یک غریبه نجاتم داد امدم بیرون خیلی میخندید و خوشحال بود حتی گفت تو قبرم میشنیدم شماها میامدین سرقبرم چی میگفتین حتی بهش گفتم بابا تو فهمیدی من امدم سر قبرت باخنده گفت اره بقیش دقیق یادم نیس ولی با خوشحالی خنده بهم گفت اره نمیدونم بهم گفت تو دلسوز تر از بقیه بودی یا بیشتر گریه کردی از بقیه یا بیشتر حرف میزدی نسبت به بقیه فقط میدونم میخندید  باخوشحالی جوابمو داد. نمیدونم از کی کمک بخوام تعبیرش چیه گریه میکنم تو فکرشم باهاش حرف میزنم نمیدونم حرفهام میشنوهه میدونم ادم بدی هستم خدا منو ببخشه

سلام میدونم خیلی دیر رسیدم من پدرم 23 ابان ماه امسال از دست دادم خیلی دلتنگشم حتی مادرم خیلی بیقراری ...

عزیز دلم خدا بهت صبر بده روح پدر مرحمتون شاد ،وقتی اموات تو خواب بگن که زنده شدن یا زنده هستن یعنی جاشون خیلی خیلی خوبه ،خداروشکر که پدرتون در عذاب نیست وقتی گفتن میدیدن و میشنیدن این کاملا حقیقته ،خقیقتی که سرمو برایه اثباتش میدم من خیلی اموات دیدم از حالشون و جایی که هستن و اینکه متوجه عزیزانشون میشن چه در لحظات احتضارشون چه بعد از خروج روح از کالبدشون مشابه حرف های شما خیلی دیدم و بهم گفتن ،پدرتون جایگاه خیلی خوبی داره ،ازت راضیه گل من ،خداوند به شما و مادرتون صبر برایه این دلتنگی بده ولی گل من وقتی اموات در آزادی و رهایی کامل هستن ویکدفعه متوجه بیتابی عزیزانشون میشن بقدری غمگین و ناراحت میشن ک قابل توصیف نیست ،غمت سنگینه عزیز دلم حق داری ولی کاش یکم آروم باشی و بپذیری آسمانی شدن پدر نازنینترو 

سلام میدونم خیلی دیر رسیدم من پدرم 23 ابان ماه امسال از دست دادم خیلی دلتنگشم حتی مادرم خیلی بیقراری ...

آفرین باهاش حرف بزن مثل زمانی که در قید حیات بودن عزیزم کلمه به کلمه حرفاتونو میشنون اگه باهاشون حرف بزنی بخصوص اگه وقت خوابت باشه ازش بخواه بیاد بهت سر بزنه ارتباط قلبی باهاش بگیر اگه نترسی میاد پیشت و سنگینی بودن روح کاملا حس میشه ولی اگه بترسی نمیان که اذیت نشی ،روح بدون اجازه خداوند نمیتونه به خوابت بیاد پس هروقت پدر عزیزت به خوابت اومد خوش حال باش و از خدا تشکر کن 

میخواستم دیگه نیام اینجا و کلا سعی کنم ارتباطم با اموات کم بشه چون مصیبتی که سه ماه پیش سرم اومد و اتفاقات بعد و پیام هایه همون عزیزانم که آسمانی شدن بقدری از لحاظ جسمی و روحی ضعیفم کرده که دوبار تا لحظه مرگ پیش رفته بودم و از خستگیه روحی توان ایستادنم نداشتم تا اینکه اتفاقی افتاد که بهم گفتن بودنم باعث کمک به اموات و بازماندگان میشه 

میخواستم دیگه نیام اینجا و کلا سعی کنم ارتباطم با اموات کم بشه چون مصیبتی که سه ماه پیش سرم اومد و ا ...

واقعا ممنونم ازت خیلی دوست دارم پدرمو ببینم با من حرف بزنه کجاس چکار می کنه اخه ناگهانی فوت شد فرصت نشد برای اخرین بار ببینمش خیلی دلم شکسته خیلی دوستش داشتم و دارم ولی قدرشو ندونستم عکسشو میبینم گریه می کنم فقط بهم بگه چکار می کنه ببینمش براش هر روز گندم میریزم واسه پرنده ها ثوابش میفرستم واسه پدرم و همه مردهای بی وارثین و بدوارثین الانم دارم گریه می کنم همش میگم الان میاد مرگشو باور ندارم 4 روز دیگه میشه 2 ماه از دستش دادم همش بهش میگم برام دعا کن کمکم کن اتفاقا تو ذهنم بود میخاستم بهش بگم برام دعا کن خدا بهم بچه بده البته یک دختر دارم یکی دیگه هم میخام  میترسم برم جای دعا نویس تا بفهمم بابام کجاس از طرفی میترسم برم و پول هم ندارم همش تو اینترنتم تا بفهمم اموات اون دنیا چکار میکنن فقط میخام بفهمم بابام چکار می کنه تا ارامش بگیرم مرگش خیلی نابودم کرد

میخواستم دیگه نیام اینجا و کلا سعی کنم ارتباطم با اموات کم بشه چون مصیبتی که سه ماه پیش سرم اومد و ا ...

فقط یک بار بود روز هفتمش بود خونم بودم یک لحظه احساس کردم پدرم امده ولی ندیدمش فقط احساس کردم یکهو ترسیدم فرار کردم نمیدونم واقعا خودش بوده یا توهم زدم از طرفی موقعه مرگش کسی کنارش نبوده خیلی دوست دارم بفهمم موقعه مرگش چه جوری بوده و علت مرگش هم نمیدونیم شب خوابید صبح  مادرم دیده فوت کرده به خاطر همین نمیدونیم علت فوتش چی بوده از طرفی مادرم عذاب وجدان داره همش میگه مرگ پدرت من مقصر بودم اگه کنارش بودم شاید میتونستم نجاتش بدم هر چقد باهاش حرف میزنم تو مقصر نیستی بازم قبول نمی کنه کاشکی میفهمیدیم علت مرگش چی بوده خیلی دلتنگشم به حدی دلتنگش هستم اهنگ میزارم گریه می کنم براش ‌‌؛ ارزومه 1 بار ببینمش فقط یک بار ببینمش 

واقعا ممنونم ازت خیلی دوست دارم پدرمو ببینم با من حرف بزنه کجاس چکار می کنه اخه ناگهانی فوت شد فرصت ...

وای عزیز دلم یکم آروم باش ،خیلی داری اذیت میکنی خودتو و کاملا حق داری خیلی سخته ،اولا تحت هیچ شرایطی اسم دعانویس دیگه نیاریا حتی فکرم دیگه بهش نکن در ثانی مگه دعا نویسا میدونن روح اموات کجاس ،من اگه حرفی میزنم فقط بخاطر تجارب واقعی که با اموات دارم و ارتباط باهاشون و اینکه تو چه وضعیتی هستن و پیام هاشون ،حالا قبل از هرچیزی دلیل فوت پدر مرحومتونو بهم بگین اول 

وای عزیز دلم یکم آروم باش ،خیلی داری اذیت میکنی خودتو و کاملا حق داری خیلی سخته ،اولا تحت هیچ شرایطی ...

علت فوتش نمیدونم احتمال میدیم شاید از غش کردن فوت کرده اخه سابقه غش کردن داشته اخه مادرم وقتی دیدش صورت بابام روی زمین بوده بینی بابام کاملا روی زمین بوده به خاطر همین میگم شاید از غش کردن فوت کرده راه تنفسش بسته شده

وای عزیز دلم یکم آروم باش ،خیلی داری اذیت میکنی خودتو و کاملا حق داری خیلی سخته ،اولا تحت هیچ شرایطی ...

کمکم کنی یک عمر دعات می کنم خیلی دلتنگشم میخام بدونم چکار میکنه اسم فامیلش غلام عباس نشانی سعد اباد فرزند شاه حسین هس خیلی دلتنگشم 

فقط یک بار بود روز هفتمش بود خونم بودم یک لحظه احساس کردم پدرم امده ولی ندیدمش فقط احساس کردم یکهو ت ...

عزیزم برو تاپیکایه منو در مورد ارتباط با مردگان وپیامهاشون همرو بخون بعد بیا جوابتو بدم که ایشالا بتونم کاری کنم یه مقدار غمت سبک بشه 

عزیزم برو تاپیکایه منو در مورد ارتباط با مردگان وپیامهاشون همرو بخون بعد بیا جوابتو بدم که ایشالا بت ...

اره خوندمشون پدر مادر بزرگتون یک روز فوت کردن و دختر دایت هم خودکشی کردن همه رو خوندم