2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه منم جواب بدی لطفاااا خوشحاله ک کات کردیم؟ اف باشم بهتره یا ان شم؟  مشخصات همسر ایندم؟&nb ...

الان به خیالش نیس اما فردا پس فردا می‌فهمه اشتباه کرده و دلتنگ میشه 

آف باش 😉 اینطوری بیشتر کنجکاو میشه 

مشخصات خودت یه صورت نچرال کم آرایش می‌کنی و موهاتو یک ور میزنی

آجی جون هر کی دوست دارم بگو دوسم داره چرا نیومد واینکه مشخصات شوهر آیندم لطفااا و کی میاد ❤💚💛 برات ...

دوستت داره .اما فک کنم شما در ظاهر خیلی بهش رو نمیدی جرات نمیکنه که بیاد 

یه مرد قدبلند گندمی شغلش آزاد

الان به خیالش نیس اما فردا پس فردا می‌فهمه اشتباه کرده و دلتنگ میشه  آف باش 😉 اینطوری بیشتر ک ...

شغل آینده من چیه؟پولدار میشم؟اخه رشتمو اصلا دوست ندارم به هدفم نرسیدم خیلی نگران آیندم😞

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

الان به خیالش نیس اما فردا پس فردا می‌فهمه اشتباه کرده و دلتنگ میشه  آف باش 😉 اینطوری بیشتر ک ...

عزیزم بنظرت جلیل واقعا از من مدرک نگه داشته ؟ 

تهدید می‌کنه ابروتو میبرم واقعا میبره؟؟؟؟؟

چه الان چ آینده 

من از قیدت نمیخواهم رهایی

درس بود ولی موهام چتریه همشم فرق وسط

مشخصات همسر ایندم؟ 

حس علی بم چیه؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792