2821
2789
مدرک شاید داشته باشه اما جرات رو کردنشو نداره  به هرحال احتیاط کن

ببخشید من اون چیزی که میخوام قبول میشم؟

(اگه نمیشم لطفا وانمود به ندیدن کنید چون تلاش میکنم باوجود کمبود هام و ناامید میشم)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا فکر نکنم اون خیلی مغروره.بعید میدونم 😁 اصلا خدا رو بنده نیس.استغفرلله

😁 من تا حالا ندیدم کسی با آدم غیر مغرور رابطه داشته باشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
😁 من تا حالا ندیدم کسی با آدم غیر مغرور رابطه داشته باشه

این دکتره

دکترا خیلی خودشونو دست بالا میگیرن.ببین من مورد ازدواجی زیاد داشتم اما تاحالا هیچکیو به اندازه دکترا از خود مچکر ندیدم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
ببخشید من اون چیزی که میخوام قبول میشم؟ (اگه نمیشم لطفا وانمود به ندیدن کنید چون تلاش میکنم باوجود ...

اینا همش دروغه

به منم گفتن نمیشی

اصلا نترس فقط بخون

همشون دروغ میگن

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
با تلاش بیشتر بله

تا الان خوب پیش رفتم؟ (به نسبت)

شما حس ششمید؟ میشه برا منم بگید🙏 اونیکع تو ذهنمه و ازش خوشم میاد چه حسی بهم داره؟ قصد ازدواج با ...

تو فکر ازدواج هست اما شخص خاصی مد نظرش نیست 

فهمیده که بهش حس داری و احتمال کراش زدنش زیاده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792