2777
2789
عه منم پرسیدم ازش  یعنی  درست  نی؟  صفحات اول رو خوندمچند نفر میگفتن درسته که🤧

ن بابا فقطم این نیست چندین نفرن ک ادای حس ششمو درمیارن ومیان با روح وروان ملت باری میکنن بایکیشون دوست شدم گف میرم تاپیکاشونومیخونم میام جوابشونومیدم انگارمرض دارن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا فقطم این نیست چندین نفرن ک ادای حس ششمو درمیارن ومیان با روح وروان ملت باری میکنن بایکیشون دو ...

وااا 

چه بیکار 

خیلی وقت پیش یه کافکا بود و ننه قمرجان خیلی درست می‌گفت یعنی به من چیزایی گفتن که اصلا تاپیک نزده بودم راجبش

دوستت داره .اما فک کنم شما در ظاهر خیلی بهش رو نمیدی جرات نمیکنه که بیاد  یه مرد قدبلند گندمی ...

آجی داره نامزد میکنه یعنی بر ميگرده اسمش محمده پسر عمومه راستی درباره شوهر آیندم نگفتی

ادامه نده این مسخره بازیارو خب ی وقت یکی الکی ولخوش میشه یا ازطرفش زده میشه نکن 

کسی که بخواد بر اساس شنیده‌هاش از حس ششمی زندگی شو پیش ببره که حماقته وقتی خودش بهتر میدونه تو زندگیش چه خبره .مگه من خدام که کسی رو دلخوش یا زده کنم؟

به خودم حس ششمی بوده که همه چیزو درست گفته یا غلط گفته .حالا بیام رو حساب حرف اون خودمو نابود کنم؟  

بیخیال این بحث رو ادامه ندیم بهتره

اون قبلی درست گفتم؟  دبیر ریاضی اگر آقا باشه 🙄 هیچی فقط به چشم یک شاگرد میبینتون

میشه لطفاااا جواب منم بدی؟

راجع به اتفاقی که این یکی دو روز افتاده چی حس میکنی؟ عاقبتش چی میشه؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته