2777
2789

تو رو خداو قرآن دعام کن انشالله خونه ی بزرگ ویلایی تو یه منطقه خوب شهرمون بگیریم به اسم مادرم و زندگی عالی کنیم انشالله 😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله حاجت روا شی 🤲😘

تو رو خدا خیلی دعام کن فاطمه زهرا رو قسم به حدیث کساء و اعضای حدیث کساء و به آبروی هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله هیچ وقت آبروی من و عزیزانم نره اصلا و ابدا😭💔🤲

و هیشکی نتونه بهمون تهمت بزنه و آبرومونو ببره 😭💔🤲

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا التماست میکنم دعا کن خدا صلاحمو تو خواستم قرار بده  دعام کن انشالله و خدا رو قسم بده به ناله های دل شکسته زینب کبری و دل شکسته هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله امشب بهم برگرده و بیشتر از قبل عاشق و دیوونم شده باشه و انشالله حسابی قدرمو بدونه و انشالله خیییییلیییی پشیمون شده باشه از اینکه رفت و انشالله مطمئن شده باشه هیشکی به خوبی من یا خوب تر من  نیست و اصلا پیدا نمیشه براش از هیچ لحاظ و امشب عشقش دو ،سه برابر بهم بشه و بهم برگرده انشالله همین امشب و انشالله بدون من نتونه اصلا زنذگی کنه اصلا حتی یه لحظه😭🙏تو رو قرآن دعا کن به غیر من هیچ کس نخواد و دوست نداشته باشه انشالله الهی آمین به حق محمد و آل محمد 😭🤲

و تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله خانم سین خیییییلیییی لاشی و هرزه و زن باشه و اصلا میم رو نخواد و هر شب بهش خیانت کنه انشالله به حق محمد و آل محمد 🥺🙏

حاجت روا شی اسی جان⁦❤️⁩😘 تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی ک ...

ممنونم عزیزم💓

چشم 🩷

خوشبخت و عاقبت بخیر باشی ان شاءالله

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم اصلا و به هیچ وجه زن دوم نگیره اصلا و ابدا💔😭

ممنونم عزیزم💓 چشم   🩷 خوشبخت و عاقبت بخیر باشی ان شاءالله

فداتم گل خیر ببینی انشاالله 🙏🥺

حاجت روا شی گلللل

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم نزنتمون واذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکن ...

🥺🥺

چشم عزیزم

ان شاءالله همه چی درست بشه 🩷

حال دلتون خوب بشه

خوشبخت باشید

🥺🥺 چشم عزیزم ان شاءالله همه چی درست بشه   🩷 حال دلتون خوب بشه خوشبخت باشید  

چشات سلامت خیلب ممنونم عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله داداشم دوتاشون دانشگاه فرهنگیان قبول شن و معلم شن و از سربازی معاف شن به حق محمد و آل محمد😭🤲 تو رو خدا دعام کن داداشم دو تاشون همبن که دبیرستان تموم میکنن کنکور بدن و دانشگاه فرهنگیان قبول شن و خیلی موفق و پولدار و خوشبخت و خوشحال و آبرو دار شن انشالله😭🤲

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالل ...

حاجتتون روا عزیزم 🩷

خوشبخت و عاقبت بخیر باشید ان شاءالله