2777
2789

تو رو خداو قرآن دعام کن انشالله خونه ی بزرگ ویلایی تو یه منطقه خوب شهرمون بگیریم به اسم مادرم و زندگی عالی کنیم انشالله 😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حاجت روا شی 🤲😘

تو رو خدا خیلی دعام کن فاطمه زهرا رو قسم به حدیث کساء و اعضای حدیث کساء و به آبروی هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله هیچ وقت آبروی من و عزیزانم نره اصلا و ابدا😭💔🤲

و هیشکی نتونه بهمون تهمت بزنه و آبرومونو ببره 😭💔🤲

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا التماست میکنم دعا کن خدا صلاحمو تو خواستم قرار بده  دعام کن انشالله و خدا رو قسم بده به ناله های دل شکسته زینب کبری و دل شکسته هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله امشب بهم برگرده و بیشتر از قبل عاشق و دیوونم شده باشه و انشالله حسابی قدرمو بدونه و انشالله خیییییلیییی پشیمون شده باشه از اینکه رفت و انشالله مطمئن شده باشه هیشکی به خوبی من یا خوب تر من  نیست و اصلا پیدا نمیشه براش از هیچ لحاظ و امشب عشقش دو ،سه برابر بهم بشه و بهم برگرده انشالله همین امشب و انشالله بدون من نتونه اصلا زنذگی کنه اصلا حتی یه لحظه😭🙏تو رو قرآن دعا کن به غیر من هیچ کس نخواد و دوست نداشته باشه انشالله الهی آمین به حق محمد و آل محمد 😭🤲

و تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله خانم سین خیییییلیییی لاشی و هرزه و زن باشه و اصلا میم رو نخواد و هر شب بهش خیانت کنه انشالله به حق محمد و آل محمد 🥺🙏

حاجت روا شی اسی جان⁦❤️⁩😘 تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی ک ...

ممنونم عزیزم💓

چشم 🩷

خوشبخت و عاقبت بخیر باشی ان شاءالله

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم اصلا و به هیچ وجه زن دوم نگیره اصلا و ابدا💔😭

ممنونم عزیزم💓 چشم   🩷 خوشبخت و عاقبت بخیر باشی ان شاءالله

فداتم گل خیر ببینی انشاالله 🙏🥺

حاجت روا شی گلللل

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم نزنتمون واذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکن ...

🥺🥺

چشم عزیزم

ان شاءالله همه چی درست بشه 🩷

حال دلتون خوب بشه

خوشبخت باشید

🥺🥺 چشم عزیزم ان شاءالله همه چی درست بشه   🩷 حال دلتون خوب بشه خوشبخت باشید  

چشات سلامت خیلب ممنونم عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله داداشم دوتاشون دانشگاه فرهنگیان قبول شن و معلم شن و از سربازی معاف شن به حق محمد و آل محمد😭🤲 تو رو خدا دعام کن داداشم دو تاشون همبن که دبیرستان تموم میکنن کنکور بدن و دانشگاه فرهنگیان قبول شن و خیلی موفق و پولدار و خوشبخت و خوشحال و آبرو دار شن انشالله😭🤲

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالل ...

حاجتتون روا عزیزم 🩷

خوشبخت و عاقبت بخیر باشید ان شاءالله