2777
2789
عنوان

کی درامد خوبی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 108 پست
اها چه شغل خوبی  افرین به همسرتونم که اینقد فهمیدهست. خدابیشتر بهتون بده😘

مرسی مهربونم 😘😘😘

بخدا ما خانوما هم تو خونه زحمت میکشیم حقمون هست که پول خوب تو جیبمون باشه 

من عاشق اینم لباس بخرم ،خرید کنم، طلا بخرم ، باشگاه برم و ...

و واقعا اگه یه روزی همسرم پول اینکارا رو نده ،همون فرداش اقدام میکنم برای کار کردن

من اگه برم بیرون و مثلا یه کفش ببینم و پول تو جیبم نباشه بخرم دق میکنم🥲

با همسرمم توافق کردیم که حالا که من تو خونه کل روز زحمت میکشم پول خوبی بگیرم ازش 

مثلا میخوام به خانوادم کادو بدم یا بیرون چیزی بخورم یا بیمه ماشین رو پرداخت کنم پول لازم دارم و به نظرم نمیشه ما کل روز تو خونه کار کنیم و ببینیم هیچ حاصلی نداره 

مثلا امروز صبح پاشدم صبحونه درست کردم، بعد کیک پختم برای کنار قهوه ، بعد کارام رو انجام میدم و شام درست میکنم و ابمیوه و مخلفات اماده میکنم 

شاید خیلیا بگن مسخره ست ولی دقیقا برای من خانه داری مثل یه شغل با درآمد و بیمه هست😅😁

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب اینجوری خوبه  مبلغو میگن عزیزم میشه بگی شغلتون چیه

عزیزم من سرکار نمیرم و سالهاست برای این سرکار نرفتن اندازه یه کارمند با حقوق بالا از شوهرم پول تو جیبی میگیرم +بیمه😁

پس شغل شوهرتون خوبه. میشه بگین شغلش چیه؟

عزیزم همسرم پزشک متخصص هست 

ولی تخصصش رو سانسور میکنم و نمیگم چیه که لو نرم😅

خداروشکر عزیزم. میتونم بپرسم چه کاری انجام میدین؟

مرسی مهربونم

عزیزم من سرکار نمیرم و سالهاست برای این سرکار نرفتن اندازه یه کارمند با حقوق بالا از شوهرم پول تو جیبی میگیرم +بیمه😁

عزیزم همسرم پزشک متخصص هست  ولی تخصصش رو سانسور میکنم و نمیگم چیه که لو نرم😅

بله. شما که دیگه لازم نیست برین سرکار. ماشالله پزشکا وضعشون توپه

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
مرسی مهربونم 😘😘😘 بخدا ما خانوما هم تو خونه زحمت میکشیم حقمون هست که پول خوب تو جیبمون باشه  ...

ولی بهتون پیشنهاد میکنم بیمه نریزین. الکی پولتون رو میریزین بیرون. پول بیمه رو هر ماه بدین سکه گرمی و بزارین بانک. بیمه ها همه ورشکستن. معلوم نیست آینده چیه. من کارمتدم و مجبوریم طبق قانون کم کنن ولی شما که مجبور نیستین

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
ولی بهتون پیشنهاد میکنم بیمه نریزین. الکی پولتون رو میریزین بیرون. پول بیمه رو هر ماه بدین سکه گرمی ...

درسته گلم  ولی خب مبلغی نمیشه ماهی ۱۱۰۰ پرداخت میکنم

بله. شما که دیگه لازم نیست برین سرکار. ماشالله پزشکا وضعشون توپه

مرسی عزیزم

انشالله خدا به زندگی هممون برکت بده😘

ولی بهتون پیشنهاد میکنم بیمه نریزین. الکی پولتون رو میریزین بیرون. پول بیمه رو هر ماه بدین سکه گرمی ...

من چون بیمه درمانی رو از همسرم میگیرم ،فقط برای بازنشستگی پرداخت میکنم که مبلغش کمتر از معمولی میشه