خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد. بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
بورس رو من هستم ولی ضررم😄بورس صبر میخواد و ماهم صبرمون زیاده. من دنبال کاری با درامد ماهانه بالا میگردم
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد. بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بورس رو من هستم ولی ضررم😄بورس صبر میخواد و ماهم صبرمون زیاده. من دنبال کاری با درامد ماهانه بالا می ...
افتضاحه، صد سود کردیم ماه بعدش سیصد ضرر😑😑😑
منم دنبال ایده خوب هستم برای درامد ماهانه
خودتون ایده ای ندارین؟
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
افتضاحه، صد سود کردیم ماه بعدش سیصد ضرر😑😑😑 منم دنبال ایده خوب هستم برای درامد ماهانه خودتون اید ...
نهههه
اصلا ذهن خلاقی ندارم😔
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم شما تازه عقد کردین ما ۱۵ ساله زندگی مشترک ساختیم ما باید قسطمون زیاد باشه. تو این مملکت کارمند جماعت وام نگیره هیچ غلطی نمیتونه بکنه. ببخشید اعصبانیم از خودم😑
من یه لاین آرایشگری هستم بعضی روزا در هفته میرم سالن تقریبا ماهی 5تا 7 تومن درامد دارم بالا نیست ولی ...
چه خوب. آرایشگری هم خوبه. اگه کارش هم خوب باشه مشتری همش میاد
عزیزم کی به بلاگرا پول میده ؟؟ من اینستا ندارم خود اینستا میده پول بهشون یا مردم عادی
نخیر. برای تبلیعات مغازه دارها و اونیکه کسب و کار داره میده