2777
2789
عنوان

تخم مرغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 49 پست

نمیدانم اطلاعی ندارم 

ولی شنیدم تخم مرغ زیاد بخوره شخص باردار 

کله بچه بزرگ میشه😅

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تخم مرغ چه ربطی به کله اش داره  یاخدا😂😂

نمیدونم از قدیمیا شنیدم😅 بعضیا دیدی سرشون از بدنسون بزرگتره میگن مامانش زمان بارداری سر این بچه زیاد تخم مرغ خورده 

رعایت کن ک طبیعی باشی اذیتی🤣 شایدم الکیه 

منم گوجه زیاد دوست داشتم دیدم زیاد بخورم ضرر داره سعی کردم خیلی خیلی کم کنم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
خدا رحم کنه اینقدرر تخم مرغ خوردم😂

😂😂😂 

ایشالا ک خالی بنده ویا اینکه برای کسایی ک افراطی خوردن 

عرق هرمون داره؟!!!!!!!! الله اکبر

بله درست میگن، عرق کاسنی باعث افزایش ترشح هورمون مردانه میشه و مناسب خوردن آقایون هست و رازیانه باعث افزایش ترشح هورمون زنانه میشه و بهتره آقایون نخورن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
افزایش ترشح هورمون بخدا فرق داره یا اینکه بگی عرقیجات خودشون هرمون دارن

درسته😂 شما باید منظورو بگیری خب😂😂😂

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
چیزای شیرین صبحا خوردن سخته برام مثل عسل ،اره شیره میگن گرمه چون کنجد داره خوب نیست بشدت قاعده آوره ...

واسه ۳ماهه اول خوب نیست بعدم‌زیاد خوردنش.نه الان خیلی هم‌خوبه در حد صبحانه عالیه.میدونی کنجد چقد واسه مغز بچت خوبه

واسه ۳ماهه اول خوب نیست بعدم‌زیاد خوردنش.نه الان خیلی هم‌خوبه در حد صبحانه عالیه.میدونی کنجد چقد واس ...

والا تو بارداری خیلی سخت میگیرن هر کی یه چیزی به آدم میگه یکی میگه بخور یکی میگه نخور فکنم فقط چیزایی که طبع خیلی گرمی دارن نباید زیادروی کرد

من خواهرم نمیدونست تو بارداریش از اول تا اخرش خیلی آب هویج میخورد و جیگر هم میخورد نه بچه اش سقط شد نه لب شکری ماشالله سالم

😍😍💕

والا تو بارداری خیلی سخت میگیرن هر کی یه چیزی به آدم میگه یکی میگه بخور یکی میگه نخور فکنم فقط چیزای ...

خوب ببین اینا همش احتماله.همون اب هویج و جگر ۳ماهه اول نباید خورد بعدش هفته ای دوبار عادیه.دکتر تو بارداریم گفت .ممکنه ما بشنویم بگیم اوووو هفته ای دوبار زیاده ولی نه خیلی خوبم هست.ولی رعایت هرچیزی حالا چه تو بارداری چه حالت عادی خوبه 

عرقیجات هرمون ندارن باعث ترشح هرمون میشن درست موقع تحقیق، بخونین

خوب اینکه باعث ترشح هورمون میشن با اینکه خودش هورمون داره اونقدررررر تفاوت داره باهم که تعجب کردی؟هردو تو بدن هورمون و زیاد میکنن و واسه ی اون جنسیت ضرر داره.یه جوری برخورد میکنید انگار مثلا من خیلی بی ربط گفتم.حالا جمله بندیش تغییر میکزد بهتر بود ولی تو اصل قضیه که ایشون نباید بخاطر دخترش بخوره فرقی نمیکرد‌