2777
2789
عنوان

تخم مرغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 49 پست
نمیدانم اطلاعی ندارم  ولی شنیدم تخم مرغ زیاد بخوره شخص باردار  کله بچه بزرگ میشه😅

سنو سی هفته رفتم کله اش حدود ۵ ،۶ روز بزرگتر از تاریخ بود 🤦🏻‍♀️ دیگه نمیخورم🤒

😍😍💕

سنو سی هفته رفتم کله اش حدود ۵ ،۶ روز بزرگتر از تاریخ بود 🤦🏻‍♀️ دیگه نمیخورم🤒

🤣🤣🤣🤣

بخور کم بخور 

قدیمیا چ چیزایی ک نمیگفتن 

دکتر گفت بزرگتره؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣 بخور کم بخور  قدیمیا چ چیزایی ک نمیگفتن  دکتر گفت بزرگتره؟

اره ولی زیاد استرس نداد گفت عادیه ولی یکم بزرگه مشکلی نیست، خودمم تو برگه سنو دیدم والا قدیمیا این چیزا رو از کجا میدونستن🤔😂🤦🏻‍♀️

😍😍💕

اره ولی زیاد استرس نداد گفت عادیه ولی یکم بزرگه مشکلی نیست، خودمم تو برگه سنو دیدم والا قدیمیا این چ ...

همه زایمان طبیعی داشتن 

خانوما لابد اذیت میشدن 

مامانم یکی از دوستام سرش از تنش بزرگتر بود می‌گفت مامانش باردار بوده سرش خیلی تخم مرغ خورده 

اشکالی ک نداره 

ولی بهتره کمتر بخوری بنظرم 😅🤗 

الهی ک سالم بدنیا بیاد و شاد بغلش کنی دوست گلم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)