سنو سی هفته رفتم کله اش حدود ۵ ،۶ روز بزرگتر از تاریخ بود 🤦🏻♀️ دیگه نمیخورم🤒
🤣🤣🤣🤣
بخور کم بخور
قدیمیا چ چیزایی ک نمیگفتن
دکتر گفت بزرگتره؟
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اره ولی زیاد استرس نداد گفت عادیه ولی یکم بزرگه مشکلی نیست، خودمم تو برگه سنو دیدم والا قدیمیا این چ ...
همه زایمان طبیعی داشتن
خانوما لابد اذیت میشدن
مامانم یکی از دوستام سرش از تنش بزرگتر بود میگفت مامانش باردار بوده سرش خیلی تخم مرغ خورده
اشکالی ک نداره
ولی بهتره کمتر بخوری بنظرم 😅🤗
الهی ک سالم بدنیا بیاد و شاد بغلش کنی دوست گلم
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)