2777
2789
عنوان

تخم مرغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ک گفتی واقعا نمیدونستم❤️🥲🌷

دورت بگردم❤️🤝

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

نمیدونستم واسه کبد بده الان دوستان گفتن واقعا سعی میکنم حذفش کنم یا کم بشه فقط از پنیر و مربا خوشم ن ...

عسل بخور.ارده شیره بخور.همون تخم مرغ یه روز درمیون خیلی هم خوبه حالا هرروز نه.فرنی درست کن.حلوا ارده خوبه.کلی چیز هست

عسل بخور.ارده شیره بخور.همون تخم مرغ یه روز درمیون خیلی هم خوبه حالا هرروز نه.فرنی درست کن.حلوا ارده ...

چیزای شیرین صبحا خوردن سخته برام مثل عسل ،اره شیره میگن گرمه چون کنجد داره خوب نیست بشدت قاعده آوره اینو یه خانمی ت نی نی سایت بهم گفت

😍😍💕

عزیزم برعکس تصور عموم تخم مرغ خیلیم خوب و مقوی هستش بخصوص برای مادر و جنین، هر انسان سالم روزی یک تخم مرغ! کسی که مشکل کلسترول و کبد داره نباید بخوره بخصوص زردیش، اما شما که مشکلی نداری خیلیم برات مفیده

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

نگران نباش تخم مرغ مقوی و خوبه برای خانم باردار ولی سعی کن یکی دوتا گمتر بخوری در هفته 

برای گرمی هم خاکشیر بریز تو آب بخور خیلی خوبه 

شیر و خرما  فراموش نشه 

انشالله به سلامتی زایمان کنی و گل دخترت و بغل بگیری 

حلوا ارده گرمه نخور 

ارده هم اگه خواستی بخوری با شیره انگور بخور تا طبعش متعادل بشع

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
زردی نوزاد هیییچ ربطی، به تغذیه مادر نداره کاملا وابسته به گروه خونی مادر و نوزاد هست میتونید مطال ...

اونکه بله اگه گروه خونی بچه و مادر یکی باشه زردی نمیگیره  ولی اگه زیاد گرمی بخوری هم تا حدودی تاثیر داره هرچند گروه خونی ها یکی باشه

😍😍💕