2777
2789
عنوان

ترکا بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 134 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شمالیم ولی شوهرم ترکه الان نشونش دادم گفت همون معنی زارت رو میده میگه یکی داره بزرگتر از دهنش حرف ...

نه اون دزقراخ هس من منظورم دینقراخ هس فرق دارن اینا😂

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡
ابهر و خرمدره و قیدار واطراف همدان اینجوری میگن 😂😂😂😂

باراییییییی ساغاییییییی یاخچویاییییی🤣🤣😍

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
همدان چند درصد ترک داره؟

سآل ۸۵ اعلام کردن بیش از ۶۵ درصد همدان شهرهای بزرگش ترکن 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

عزیزم ما به یه ذره یا یه کم میگیم دینقیراخ

یا مثلا دینقیر دینقیر اوشاخ،یعنی بچه های کوچیک کوچیک

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

عزیزم ما به یه ذره یا یه کم میگیم دینقیراخ یا مثلا دینقیر دینقیر اوشاخ،یعنی بچه های کوچیک کوچیک

ینی دقیقا همون کلمه دینقراخ رو استفاده میکنید با (اخ ) اخرش؟

زنجانی هستین شماهم؟

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡
ینی دقیقا همون کلمه دینقراخ رو استفاده میکنید با (اخ ) اخرش؟ زنجانی هستین شماهم؟

نه گلم بابای من اردبیلیه،بله معمولا با همون اخ آخرش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

نه گلم بابای من اردبیلیه،بله معمولا با همون اخ آخرش

البته همسرم زنجانیه