2777
2789
عنوان

ترکا بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 134 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه بابا ترکیه و آذربایجان هم قاطی داره با زبان روسی و انگلیسی 

اره دارن منظورم کلمات ترکی بود 

مثلا قین التی ینی صبحانه درحالی که من نمیدوستم ولی پدرمادرم و قدیمی ها قبلا ب صبحانه قین التی میگفتن و تو ترکیه و اذربایجانم قین التی میگن ماله ما دچار تحول شده جدیدا

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡
آذربایجان ها به مشکلم وار میگن یادم رفت انگلیسیش😂😂😂😂😂

پرابلمیم وار میگن 

ماهم موشوکولوم وار میگیم 

درحالی که این خودش یه ریشه اصیل ترکی داره ما نمیدونیم

اره خب شهر های نزدیک گویش هاشون شبیه هم هست بعد زنجان و همدان چون نزدیک شهرهای فارس نشینن یکم تحول ...

اره حیف ک توجه نمیشه حالا الان بهتر شده قبلا خجالت می‌کشیدیم بگیم ترکیم🙁

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
اره حیف ک توجه نمیشه حالا الان بهتر شده قبلا خجالت می‌کشیدیم بگیم ترکیم🙁

اره گناه خودمونه فک کردیم فارسی دانشماخ کیلاسدی 

درحالی که معادل خیلی چیزایی ک داریم فارسی میگیم تو زبان خودمون خیلی شیرین تره 

مثلا شرق  و غرب میشن 

دوقو و باتی 

ولی من تازه فهمیدم درحالی ک قدیمیا و حتی پدرمادرم اینارو میگفتن قبلا الان تحول پبدا کرده😢

دای نه خبر😂😂😂😂😂😂😂

سالوغوی ما همدانیا ی میذاریم آخر جملمون میکشیم🤣🤣🤣  

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
اره گناه خودمونه فک کردیم فارسی دانشماخ کیلاسدی  درحالی که معادل خیلی چیزایی ک داریم فارسی میگ ...

مشکل از صداوسیما بود ک فارس هارو باکلاس با فرهنگ ترکا بی کلاس و بی فرهنگ دهاتی نشون میده