2777
2789

عزیزم حتما برو فیزیوتراپی خیلی موثر اما حواست باشه باید خیلی تو کارشون وارد باشن

اگرهم تهرانی پیشنهاد میکنم برید کلینیک سینوهه روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

وای منم دیگه حتی تو خوابیدن هم درد دارم .منم شنیدم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبالچه چیه

آخرین مهره های ستون فقراته که تو لگن وارد میشه. وقتی درد میگیره اون قسمته شروع خط باسن درد میکنه . یک درد بدی دارهههه نه میتونی بشینی. نه از جات بلند شی نه تکون بخوری

برادر من از رو صندلی افتاد رفت پیش یه اقایی که سمت شمال کلبه اجاره میده یا اجاره میکنه برای بیماراش دقیق نمیدونم چی به چیه اون جا انداخت خوب شد طرف خیلی حرفه ای هستش 

ولی دختر همسایمون تو حموم افتاد رفت رفت پیش یه ادم نابلد بدترش کرد که بعدا مجبور به عمل حفره های کمرش شد تا دو سه سال تحت نظر بود و شانس اورد فلج نشد 

برو دکتر حتما  خواهر منم دردش می‌کرد رفت دکتر گفت آبسه کرده تخلیش کرد خیلی درد داره

من آبسه نیست رفتم دکتر گفت علم پزشکی هنوز درمان قطعی پیدا نکرده طب سنتی ولی جا میندازن

مال منم درد میکرد تا پارسال ولی خود خودی خوب شدی. باید استراحت کنی به پهلوت بخواب. نشین وسیله ی سنگی ...

از کار و زندگی افتادم خواهر خیلی دردش شدیده😭😭😭